Úvod

Máte rádi pořádek? Poradíme s výběrem úložných prostor!

Také někdy rozpačitě stojíte uprostřed místnosti, náruč plnou oblečení a řešíte základní problém „Kam s tím?“ Chcete mít na jednom místě mikiny, trička? Chybí vám prostor a klasickou šatní skříň s otevíracími dveřmi do svého malého bytu nedostanete? Nemáte ten správný systém v ukládání oblečení? Přemýšlíte a nevíte co s tím? Už nemusíte, stačí zalistovat stránkami portálu Kupono.cz a ponořit se světa šatních skříní, rohových skříní, závěsných skříněk na stěnu a dalších praktických úložných prostor.


Vše co potřebujeme, může být na jednom místě
Velká praktická šatní skříň je nezbytným základním kamenem každé domácnosti. A je jedno, zda domácnost tvoří jeden člen, nebo je jejich počet vyšší. Každý máme přece oblečení a různé doplňky, které potřebujeme ukládat a následně se v nich orientovat. Hlavní šatní skříň může být sladěna s ostatním nábytkem v místnosti, ale také není na škodu, když celé místnosti dominuje.
tmava satni skrin se zrcadlem

Důležitý je vnitřní prostor a jeho členění. Určitě by zde měla být část se šatní tyčí na pověšení ramínek se všemi bundami a kabáty. Police jsou vhodné pro svetry a trička a nezbytné jsou i šuplíky, ať již na spodní prádlo, nebo na módní drobnosti a doplňky. Podle svých požadavků a volného prostoru vybírejte odolné skříně z kvalitního lamina či skříně z masivu, zvolit si můžete i počet dveří (2-5), nebo skříně s dveřmi posuvnými.
svetla satni skrin
Využíváme každý kout!
A to doslova. Pokud stále chybí úložné prostory, volná stěna již není k dispozici a vám zbyl jen prázdný kout, vyplňte ho rohovou šatní skříní na oblečení! A nemyslete si, i rohové šatní skříně umí překvapit velkorysým úložným prostorem, praktickým vnitřním uspořádáním a zajímavým designem, který oživí váš pokoj.
rohova satni skrin

Závěsné skříňky na stěnu

Nejen oblečení je však třeba uložit. Někdy řešíme kam umístit oblíbené knihy, různé drobnosti, památky z cest …, jindy si chceme vystavit dekorativní nádobí či čajový servis. Ideálním řešením jsou závěsné skříňky na stěnu.
zavesna skrinka
Na Kupono.cz naleznete prosklené, otevřené, výklopné, široké, úzké i vysoké závěsné skříňky, vhodné do dětských pokojů, ložnic i obývacích pokojů. Moderní styl z lamina, stejně jako rustikální vzhled a vše v mnoha barevných odstínech. Stačí si jen vybrat!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze