Úvod

Laminátové bazény - BALAREPO

Zapuštěný bazén se dnes již stal téměř standardní výbavou každého rodinného domu. Není divu, neboť v neustálém shonu a stresu nabízí ideální prostor pro odpočinek a relaxaci a je také nekonečným zdrojem dětské zábavy.


Není ovšem snadné vybrat jaký bazén bude právě na té vaší zahradě. Na trhu je mnoho firem zabývajících se prodejem bazénů všemožných tvarů, vyrobených z různých materiálů a pro laika je velmi těžké dokázat se v široké nabídce zorientovat. O to horší je, že zabudovaný bazén není levnou záležitostí, jsou s ním spojeny často nemalé a nevratné stavební zásahy do pozemku a s délkou jeho využívání bychom rádi počítali v řádu desetiletí. Proto se vyplatí věnovat výběru vhodného bazénu pozornost a zásadně se neorientovat na jediné kritérium a to na první pohled vypadající nejnižší cenovou nabídku.

Naše firma se výrobě zapuštěných bazénů věnuje již 21let. Od svého počátku vyrábíme bazény laminátové a jsme stále po letech přesvědčeni, že se jedná o nejvhodnější variantu při zvážení životnosti výrobku, užitné a estetické hodnoty a pořizovacích nákladů.

Bazény
vyrábíme osvědčenými technologiemi z materiálů té nejvyšší možné kvality. Samozřejmostí je UV stabilizace, vysoká odolnost teplé chlorované vodě, použití speciálních bariérových pryskyřic, vysoká pevnost a tuhost konstrukce. Bazény jsou vyráběny na formách, jedná se tedy o hladkou monolitickou konstrukci bez jakýchkoliv spár či spojů. Bazény jsou vybaveny širokým a pohodlným integrovaným schodištěm, samozřejmostí je zakončení bazénu širokým pochozím límcem pod který je zasouvána finální povrchová úprava okolo bazénu.

                       

Povrchové úpravy bazénu
jsou ryze individuální záležitostí výběru zákazníka. Povrch může být vyroben v nesčetných jednobarevných kombinacích, nabízíme také množství perleťových a granitových povrchů, které jsme připraveni případně přizpůsobit konkrétním představám a přáním zákazníka. Bazény jsou standardně zatepleny nástřikem absolutně nenasákavé polyuretanové pěny, která je nejen výbornou tepelnou izolací, ale také konstrukčním prvkem zpevňujícím již tak velmi tuhou konstrukci bazénu. Proto lze bazény pouze zasypávat soudržnou zeminou a není nutná betonáž stěn, což je v kombinaci s ukončovacími límci bazénů (není nutná lemová dlažba) velká finanční úspora při provádění stavebních prací.

  

K bazénům dodáváme a instalujeme kompletní sortiment bazénové technologie, kterou umísťujeme do plastových technologických jímek určených k zabudování do země, či instalace provádíme do garáží, sklepů, dřevěných domků, technologických místností, .... Pro zajištění hygienicky nezávadné a průzračné vody standardně instalujeme písková filtrační zařízení, systémy slané vody, automatické dávkovací stanice, UV lampy. K zpříjemnění a oživení pobytu ve vodě poté slouží perličkové schodiště, masážní trysky, protiproudy, osvětlení, atd.

V našich podnebných podmínkách je dobré také pamatovat na možnost ohřevu vody ať už tepelným čerpadlem, tepelným výměníkem či elektrickým ohřevem. Velmi důležitou součástí je také zastřešení bazénu, které výrazně prodlouží koupací sezónu, zvýší teplotu vody o mnoho stupňů oproti bazénu nezakrytému, brání znečišťování vody a je bezpečnostním prvkem proti nechtěnému přístupu dětí do bazénu. 

     

Samozřejmostí je zajišťování dopravy vlastními vozy vybavenými hydraulickými jeřábovými rameny pro snadné uložení bazénu do výkopu, poskytování kompletního servisu, prodej kvalitní chlorové i bezchlorové bazénové chemie, prodej doplňků a bazénového příslušenství a to i přes e-shop www.bazen-online.cz.

Velmi dobře si uvědomuje všechny náležitosti provázející pořízení rodinného bazénu a proto máme ke svým zákazníkům vysoce individuální přístup, aby se nám podařilo zjistit co od svého bazénu očekávají, abychom mohli tyto představy naplnit a pořízený bazén se jim stal radostí, která jim vydrží i po dlouhá léta.

 

www.balarepo.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze