Úvod

Komfortní koupání i při rozmarech počasí? Víme jak na to!

Bazény a vířivky si nepořizujeme jako doplněk zahrady, ale chceme je využívat. Když máme čas, náladu, když jsme s rodinou či přáteli. Bez ohledu na nepřízeň počasí. Řešením je kvalitní zastřešení od Art Bazény s. r.o., čímž si dopřejeme kombinaci moderních bazénů, luxusního koupání a prostoru pro relaxaci.


Každý jsme jiný, každý hledáme něco odlišného. Stejně jsme na tom i u bazénů a vířivek. Chcete-li si užívat komfort zastřešeného bazénu, ale přitom nenarušit vzhled své zahrady, vaší volbou bude nízký typ zastřešení. To perfektně plní svou funkci, udržuje čistou a teplou vodu, a zároveň je nenápadné. Střední zastřešení umožňuje volný pohyb osob ve své střední části a elegantní konstrukcí doplňuje zahradu. Vysoká zastřešení nabízejí i další možnosti. Díky své výšce dovolují pohyb osob nejen pod celým zastřešením, ale i kolem bočních stěn a umožní tak přímo u bazénu vytvořit příjemné kryté posezení či prostor pro odpočinek.

nizke zastreseni bazenu Viva

A kdo dal přednost vířivce před bazénem, má nyní také na výběr. Zvolit může zastřešení vířivky ve tvaru kruhu, půlkruhu, oválu, různé varianty zabarvení polykarbonátových desek… Není nad to, užívat si pohody a odpočinku v teplé vířivce, zapomenout na problémy a nezabývat se vrtochy počasí.

zastreseni bazenu Ravena antracit

Nejen vzhled zastřešení a jeho vysoká kvalita jsou však při výběru důležité. To ve společnosti Art Bazény s. r. o. dobře vědí, proto své služby vždy doplňují perfektním záručním a pozáručním servisem, osobním přístupem k zákazníkům a bezplatným poradenstvím. Širokou nabídkou různých typů zastřešení se můžete inspirovat na stránkách společnosti Art Bazény s.r.o., osobně si pak prohlédnout vše, co společnost nabízí, v novém bazénovém showroomu u Brna. Do konce února 2016 navíc s využitím slev!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze