Úvod

Jaro - ideální čas pořídit okna a dveře pro Váš domov

Je Vaše stavba nebo rekonstrukce v plném proudu? Dopřejte svému domovu kvalitní okna a dveře, komponenty, které významně dotvářejí tvář celého bydlení zvenčí i zevnitř. Protože se jedná o dlouhodobou investici, doporučujeme pořídit je tam, kde najdete širokou nabídku barev, dekorů i tvarů včetně atypických. Inspiraci můžete načerpat v našem článku, v galerii nebo na veletrhu. Jarní počasí přeje tematickým výletům!


Přední výrobce oken a dveří
Majitelé domů a stavebníci, kteří hledají spojení kvality, dlouhé životnosti a pěkného designu, s oblibou osazují nemovitosti okny a dveřmi FenStar. Společnost FenStar již 20 let patří mezi přední výrobce plastových a hliníkových oken a dveří a dodává je po celé Evropě.
Široká paleta výrobků zahrnuje okna a dveře ze 4 až 7 komorových profilů. Výplně stavebních otvorů FenStar svými technickými vlastnostmi splňují celou škálu požadavků, požadavky pro účely rekonstrukcí objektů počínaje a těmi nejnáročnějšími u nízkoenergetických a pasivních budov konče. Samostatnou kapitolu produkce představují hliníkové vchodové dveře z patentovaného profilového systému FenStar®ALU. V létě 2014 uvede firma na trh novou kolekci 42 celoskleněných výplní v designu FenStar. Zákazníci mají na výběr z mnoha stylů - od klasického, zcela decentního až po moderní, extravagantní styl.

plastove dvere dekor světle drevo

Kvalita, design a komplexní servis
FenStar pružně reaguje svým vývojovým centrem na stále náročnější požadavky západoevropského i domácího trhu v oblasti kvality i designu. S ohledem na požadavky certifikace CSTB je společnost jako jediná v ČR vybavena certifikovaným zkušebním strojem pro zkoušky těsnosti a namáhání oken. Pravidelné testování výrobků zajišťuje stálou, vysokou kvalitu oken a dveří.
Výrobky FenStar nejsou vnímány pouze jako otvorové výplně, ale všechna okna i dveře odrážejí individuální styl a dokreslují architekturu domů. FenStar nabízí individuální řešení požadavků týkajících se vzhledu, tvaru, členění i barevnosti oken. Proč dělat kompromisy, když si můžete vybrat z celkem 34 druhů barev a dekorů dřeva i věrných imitací hliníku?
Jako zákazníci rovněž oceníte komplexní portfolio služeb zahrnující individuální přístup ke každému zákazníkovi, osobní kontakt při zpracování nabídek, poradenství, demontáž a likvidaci starých oken, montáž a zednické zapracování i pozáruční servis.

plastove okno elegance - netradicni

Vstupte do světa inspirace
Hledáte více inspirace pro svůj domov? Navštivte některou z galerií FenStar. První se nachází přímo v sídle společnosti v Hodějicích nedaleko Slavkova u Brna a její návštěvu můžete spojit s prohlídkou výrobního závodu. Druhou najdete v Praze Čakovicích. V obou galeriích najdete průřez sortimentem produktů - všechny okenní a dveřní systémy FenStar® včetně specialit, jako jsou posuvné dveře, tvarově atypická okna a široký výběr barev a dekorů věrně imitujících dřevo nebo hliník. Galerií Vás provede odborně vyškolený technik, který Vám poradí s ohledem na Vaše požadavky a potřeby.

moderni hlinikove dvere a okna

Pozvánka na veletrh
Spoustu inspirace můžete rovněž načerpat na 19. mezinárodním stavebním veletrhu IBF 2014 Brno, kde Vám ve dnech 23. – 26. dubna v pavilonu P na stánku 177 společnost FenStar představí své nejžádanější výrobky, především:
FenStar WoodStar® - plastová okna s osobitým designem oken dřevěných
• spoje profilů rámu a křídla jsou z exteriéru pod úhlem 90°, který je typický pro dřevěná okna
• eloxovaná hliníková krycí lišta ve spodní části rámu a křídla umocňuje dojem dřevěného
  okna
• široká nabídka FenStar dekorů věrně imitujících dřevo

FenStar Evolutive – Top produkt společnosti FenStar
• 6komorový systém s konstrukční hloubkou 85 mm
• vynikají tepelná a zvuková izolace
• 3 sklo, Ug = 0,6 W/m2K, Uw = 0,8 W/m2K
• okna vhodná pro nízkoenergetické a pasivní budovy
  Evolutive Aronde - oblý rám, konvexně-konkávní polopředsazené křídlo, vhodný pro domy
  klasického vzhledu se sedlovou střechou
  Evolutive Energy - rovný rám, rovné nepředsazené křídlo, vhodný pro domy s moderním
  designem a rovnou nebo šikmou střechou

expozice plastovych oken a dveri FenStar

Kvalitní okna pro Váš domov najdete také na stránkách www.fenstar.cz. Pokud ale navštívíte výstavní expozici v Brně, můžete využít speciální veletržní akce. Spojte příjemné s užitečným a udělejte si příjemný výlet do světa oken a dveří!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze