Úvod

Jaká sedací souprava je ta pravá?

Sedací souprava je jedním z nejdominantnějších prvků obývacího pokoje. Díky velké ploše na ni výrazně vynikne barva, vzor a materiál, a to v tom dobrém, ale i špatném. Proto vybírejte pečlivě.


Od sedací soupravy samozřejmě kromě estetické funkce očekáváme také pohodlí, a to nejen na sezení, ale často i ležení. Vítané jsou též úložné prostory. Navíc musí sedací souprava dlouhodobě odolat každodenní zátěži. Na levné sedačce brzy poznáte, kde je koho oblíbené místo a co na ní členové rodiny rádi svačí.

sedacka crown navy

Nejvíce vynikne v prostoru
Výběr sedací soupravy není nic snadného, proto se vyplatí vybírat s rozvahou. Když si připlatíte za kvalitu, vyšší vstupní investice se vám během let vrátí, protože tak získáte sedací soupravu z odolnějšího materiálu, který se hned tak neponičí. K dostání jsou i praktické sedačky s nešpinivou úpravu.
Výhodou je také ergonomická úprava, nejlépe polohovatelná, které neničí záda. Mezi takové patří moderní sedací soupravy s funkcí Wall Free. Tato funkce umožňuje polohování celého sedacího místa až do polohy "skoro vleže". Funkce Wall free se vyrábí buď s manuálním ovládáním, anebo s motorovým pohonem. Sedací soupravy s touto funkcí se nejvíce hodí do moderního prostorného interiéru, kde můžete plochu na sezení umístit volně do prostoru. Jen tak totiž dáte vyniknout jejímu designu v celé kráse a můžete naplno využívat funkci Wall Free.

sedacka cosima silver

Kůže na kůži se nelepí
Když už máte definitivně rozmyšleno, zda zvolíte sedací soupravu rozkládací, rohovou, s úložným prostorem či bez, zbývá „maličkost“ – vybrat materiál a vzor. Preferujete kůži, ale bojíte se složité údržby nebo nepříjemných pocitů při styku s vaší pokožkou? Nemusíte. Výrobci kvalitních kožených sedaček používají prvotřídní barviva, díky nimž povrch dýchá a ani po delším čase se nezačne loupat. A jestliže máte odvahu na výraznější vzor či barvu, vždy si raději prohlédněte sedací soupravu „naživo“ v showroomu. Pokud zrovna tu vaši vyhlédnutou nemají vystavenou, ukážou vám alespoň vzorník, který na rozdíl od monitoru zobrazuje barvy reálně a navíc si osaháte strukturu materiálu.

kozena sedacka

Vyberete si tu pravou
Široký výběr kvalitních a pohodlných sedacích souprav v nejmodernějších trendech, s celou řadou funkcí a za vynikající ceny v daném segmentu najdete v plzeňském showroomu Torrimex.
Kromě více než 200 modelů sedacích souprav a obývacích programů společnost nabízí bezplatný kompletní servis, sestávající z dopravy, nastěhování i instalace, a to po celé České republice. Společnost dodává zboží i na Slovensko. Torrimex se již téměř dvacet let zaměřuje na na prodej atraktivního, kvalitního a funkčního nábytku od renomovaných evropských výrobců. Mnohé nabízené zboží je označeno německým certifikátem Goldene M zaručujícím, že výrobek prošel v nezávislých zkušebních institutech všemi testy na kvalitu použitých materiálů, bezpečnost, nezávadnost pro lidské zdraví, dlouhou životnost a také šetrnost k životnímu prostředí.

sestava Regis v latce

V březnu levněji
Od 6.března můžete získat svou vysněnou sedací soupravu nebo jakýkoliv jiný nábytek z nabídky levněji, a to v rámci slevové akce „Jarní sleva 15 % na vše“. Samozřejmě, že i k tomuto zlevněnému zboží se pojí doprava, nastěhování i instalace v rámci celé České republiky zdarma.

Vyberte si už dnes na www.atraktivni-nabytek.cz.


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze