Úvod

Jak vhodně vybrat židle a stoly do Vaší jídelny, restaurace či kavárny?

V dnešní době je na našem trhu nepřeberné množství různých modelů židlí a stolů, ve kterém se dá jen stěží orientovat a tuny reklam nám s tím nikterak nepomáhají. Ba naopak na nás v této problematice působí ještě větším chaosem.


Na židlích u jídelních stolů zasedáváme nejen s celou rodinou, ale i se svými přáteli a obchodními partnery při různých příležitostech, oslavách křtin, promocí, svatbách a činíme různá rozhodnutí, nebo jen tak trávíme čas a relaxujeme u šálku naší oblíbené kávy.

kuchynsky stul a zidle

Prioritou Vašeho výběru by tedy měla být myšlenka, aby se všichni u Vašeho stolu cítili pohodlně a příjemně. Dále je třeba neopomenout, aby nejen my, ale i naší hosté měli dostatek prostoru při hodování a necítili se stísněně.

kuchynsky nabytytek

K tomu, abychom navodili při stolování příjemnou atmosféru, je potřeba také vhodně zvolit materiál, z jakého jsou stůl a židle vyrobeny. Tady bych se osobně přiklonil k přírodnímu materiálu a to dřevu. Dřevo je příjemný a "hřejivý" materiál, který má svou energii i charisma. Vždyť i králové hodovali u dřevěných stolů a z kovu nechávali kovat zbraně a mříže do žaláře.

kuchynska zidle

Zřejmě očekáváte od takovéhoto jídelního setu, aby Vám vhodně doplňoval interiér, byl dostatečně prostorný nejen pro Vás, ale i pro Vaše hosty, byl dostatečně pevný, bytelný a měl dlouhou životnost. Tyto Vaše požadavky kvalitně splňují stoly a židle STRAKOŠ, které jsou vyrobené z masívu bukového dřeva v různých rozměrech i barevných provedeních. Na stránkách www.strakos.eu si kvalitně vyberete stoly i židle nejen do restaurací, hotelů, vináren, ale i do svých domácností. Vaše dotazy Vám ochotně zodpoví tým firmy STRAKOŠ na infolince +420 596 623 020 v pracovních dnech mezi 8 - 16 hod. nebo na emailu: info@strakos.eu

jidelni stul a zidle

Šťastnou ruku a klidnou mysl při výběru Vašeho nábytku Vám přeje tým firmy STRAKOŠ, Místecká 1120/103, Ostrava-Vítkovice 70300. www.strakos.eu

STRAKOŠ je nábytek, který nejen poslouží, ale i potěší :-)

Nabytek Strakos  logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze