Úvod

Inspirujte se novými vzory látek pro rolety a žaluzie

Doba šedivých rolet se šňůrkou a plastovým držátkem, které v minulosti „zdobily“ snad všechna bytová okna u nás, je díkybohu již pryč. Současné látkové rolety a žaluzie hrají všemi barvami a jsou spíše designový doplněk, než pouhý nástroj zatemnění. Je na vás, jaký typ a materiál zvolíte – výběr látky může výrazně oživit váš interiér a dodat mu nádech vaší osobnosti.


Pokud preferujete látkové zastínění a rádi dotváříte interiér Vašeho domova, nechte se inspirovat novým vzorníkem látek společnosti ISOTRA a.s., předního výrobce stínicí techniky. Stávající vzorník látek byl doplněn o látky záclonového typu, látky vzorované a látky širší barevné škály.
nove barevne latky pro rolety, zaluzie a japonske steny
Díky rozšířené paletě módních vzorů si tak můžete vytvořit jedinečnou atmosféru svého domova či komerčních prostor. Nový vzorník látek obsahuje 211 odstínů od klasických, až po metalické, takže si vybere opravdu každý. Vzorník vám velmi pomůže s výběrem – vámi zvolenou látku jednoduše přiložíte k oknu či nábytku a máte okamžitou zpětnou vazbu, jak bude prostor nově vypadat.

japonske steny od firmy ISOVER

Na výběr je paleta látek vzorovaných i jednobarevných. Potřebujete-li místnost zatemňovat, skvěle poslouží látky s plně zatemňujícím účinkem. Rolety do střešních oken dětských pokojů můžete vybavit látkami s pestrými motivy, které děti jistě potěší. Vzorník obsahuje i speciální látky s obsahem skelného vlákna, které jsou vhodné zejména pro alergiky. Široký výběr barev a dekorů vás jistě vyzve k vytvoření vaší osobité, jedinečné kombinace.
nova kolekce latek pro rolety, zaluzie a japonske steny
S novou, rozšířenou kolekcí látek pro interiérové rolety, japonské stěny a vertikální žaluzie tak můžete realizovat své představy a sny o harmonicky laděném interiéru.

Více informací a fotografie najdete na www.isotra.cz.
logo ISOTRA
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze