Úvod

Hypotéky na bydlení s GEPARD FINANCE

Jak postupovat při výběru hypotéky na bydlení? A jak vybrat tu nejlepší hypotéku na bydlení? Trápí Vás podobné otázky? Pak si vše zjednodušte s hypotečním makléřem GEPARD FINANCE.


Hypoteční makléř = snadná cesta k bydlení

Zajištění financování vlastního bydlení, případně jeho rekonstrukce, nemusí být vůbec tak náročné, jak si myslíte. Ovšem pouze za předpokladu, že víte, na koho se můžete s důvěrou obrátit. Pokud se chcete vyhnout starostem, pak byste měli svěřit otázku volby té nejvýhodnější hypotéky na bydlení hypotečnímu makléři, který garantuje správný výběr bankovního domu. 

GEPARD FINANCE zaručuje svým klientům výběr nejvýhodnější hypotéky na bydlení, která je na trhu aktuálně dostupná, nejvýhodnějšího úvěru ze stavebního spoření i nejvýhodnějšího pojištění. To si může dovolit díky tomu, že spolupracuje se všemi hypotečními bankami v České republice, se stavebními spořitelnami a významnými pojišťovnami. Díky velikosti firmy a dobrému postavení na hypotečním trhu pro Vás mnohdy dokáže v bance dohodnout lepší podmínky, než Vy sami. A nejde jenom o peníze. Kromě peněz Vám hypoteční makléři z GEPARD FINANCE ušetří spoustu času a starostí. 



Hypotéka na bydlení

Získání hypotéky na bydlení stojí zcela pevně na dvou aspektech. Jedním z nich je nemovitost, zejména její hodnota, tedy schopnost bance dobře zajistit případné nesplácení hypotéky. Druhým je schopnost hypotéku splácet, tedy prokázat bance příjmy, jimiž je klient dle jejích parametrů schopen hypotéku splácet. Jedno nelze nahradit druhým a i u sebelepšího zajištění nemovitostí jsou prokazatelné příjmy bankami shodně vyžadovány. 

Hodnocení příjmu je již u jednotlivých bank individuální a ti samí žadatelé mohou u různých bank dosáhnout jinak vysoké hypotéky. Proto je potřeba prověřit Vaše možnosti u všech hypotečních bank. To si můžete zařídit na jednom místě a během jediné schůzky na obchodním místě GEPARD FINANCE, kde získáte přehled o nabídce všech hypoték od všech bank. 

Není náhodou, že každá 12. hypotéka na bydlení v ČR je zprostředkována makléři GEPARD FINANCE. Kdybyste se zeptali více než 10-ti tisíc klientů, proč si vybrali právě GEPARD FINANCE, pravděpodobně by se Vám dostalo podobné odpovědi: spolehlivost, osobní přístup, jistota a garance nejlepšího výběru hypotéky na bydlení. 

Exkluzivní služba nejvýhodnější hypotéky na bydlení, kterou GEPARD FINANCE svým klientům poskytuje již osmým rokem, Vám totiž ušetří nejen spoustu starostí a administrativní zátěže, ale přinese ty nejlepší podmínky nastavené právě na Vámi vybranou nemovitost a ten nejlepší servis. 

Společnost GEPARD FINANCE je mezi odbornou veřejností považována za špičku mezi hypotečními makléři. Hypoteční makléři pracují pro klienta ZDARMA, jsou honorovaní přímo od bank. Klient nemá žádné výdaje spojené se servisem hypotečního makléře.
 

Efektivní hypoteční proces

Účast hypotečního makléře, který se aktivně zapojuje do všech fází hypotečního procesu (výběru banky, schvalování žádosti o úvěr a čerpání úvěru) Vaši cestu k novému bydlení maximálně zefektivní. 

V první fázi se makléř postará o správný výběr bankovního domu, který poskytne úvěr nejvhodnější pro Vaši situaci, nejvýhodnější hypotéku na bydlení. Makléř Vám zcela bezplatně zpracuje kompletní analýzu Vašich možností v jednotlivých bankách. Tato analýza slouží jako podklad pro finální volbu hypoteční banky, kterou učiníte Vy sami. 

Díky znalostem makléřů můžete svůj úvěr i maximálně zlevnit. Například kombinace několika typů financování Vám může přinést značnou finanční úsporu. 

A administrativa? Také ta leží na bedrech Vašeho makléře. Jediné, co musíte pro uzavření
hypotéky na bydlení udělat, je předložit potřebné doklady a podepsat smluvní dokumentace. Pokud jde o schvalování žádosti o úvěr v bance, tento proces netrvá několik týdnů, jak je obvyklé, ale pouze 3-5 dní. 

Také během třetí fáze, tj. čerpání úvěru, za Vás makléř koordinuje celý proces. Vyřizuje veškerou administrativu na katastrálním úřadě nebo např. v pojišťovně. 

Sečteno a podtrženo v případě využití služeb makléře GEPARD FINANCE bez starostí získáváte kompletní, bezplatné, profesionální a rychlé vyřízení úvěru s nejvýhodnějšími podmínkami na trhu, nejvýhodnější hypotéku na trhu, úvěr ze stavebního spoření a související pojištění. Zapomeňte na starosti ohledně bydlení a jednou provždy je vyřešte! Využijte služeb profesionálních hypotečních makléřů! Schůzku ohledně hypotéky na bydlení si můžete sjednat ještě dnes na
www.gepardfinance.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze