Úvod

Horké dny se blíží – připravte se

Pokud všechny slunečné dny netrávíte u vody nebo na dovolené, pak jistě víte, jak vyčerpávající jsou vysoké teploty ve městě, v kanceláři nebo doma. Slunce praží, vzduch se ani nehne a vy se ne a ne soustředit. Máme řešení. Podívejte se s námi, proč je ventilátor chytrá volba a zjistěte, co nejnovější modely nabízí.


Proč je lepší ventilátor než klimatizace?
Po mohutném nástupu klimatizace v minulých letech se opět vrací do centra pozornosti ventilátory. Ptáte se proč? Oproti klimatizaci má ventilátor výrazně nižší pořizovací cenu, velmi snadnou instalaci a jeho provoz je nejen ekologičtější, ale také ekonomičtější. Klimatizace snižuje teplotu v místnosti, což může být v horkých dnech příjemné, ale na druhou stranu nepřirozené teplotní rozdíly mohou způsobovat oslabení imunity, angíny a nepříjemné bolesti hlavy.

ventilatory

Jaké máte možnosti?
Jaké funkce moderní ventilátory nabízejí? Pryč jsou ty doby, kdy ventilátor pouze vířil vzduch! Nové modely ventilátorů nabízejí mnoho funkcí jako ionizaci, zvlhčování i čištění vzduchu, což z nich činí praktické pomocníky, které oceníte během celého roku.
Ventilátor s ionizátorem – co si pod tím představit? Ionizátor čistí okolní vzduch za pomoci negativních iontů, které působí jako „vzdušné vitaminy“. Pomáhají zmírnit stres, depresi a do velké míry přispívají k tělesné rovnováze.
Ventilátory se zvlhčovačem oceníte v parných a suchých dnech, ale i když budete chtít místnost nechat provonět – stačí použít aromatické esence.
• I ti nejnáročnější ocení ventilátory s čističkou vzduchu. Ze vzduchu odstraní prach, pyly, plísně, kouř, ale i bakterie či roztoče. Přístroje jsou vybaveny UV lampou, která ničí mikroorganismy a sterilizuje vzduch. Pro maximální komfort můžete použít i speciální tablety, které odpuzují komáry. Ideální pro alergiky!

ventilator s cistickou vzduchu

Výběr je tedy opravdu široký. Stačí si jen určit, co od ventilátoru očekáváte. Stačí Vám základní nebo upřednostníte nejmodernější funkce?

topenilevne.cz logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze