Úvod

Hliníkové prvky interiérovým dveřím sluší

Záleží Vám na dokonalé designové shodě všech interiérových prvků včetně dveří? Chcete, aby se Váš interiér mohl pyšnit vkusnými i zajímavými detaily? Vsaďte na osvědčenou a přitom moderní symbiózu dřeva s kovovými doplňky!


Kovové prvky letí! 
Spojení dřeva a kovu najdeme všude kolem nás. Stačí se jen dobře rozhlédnout. Kuchyňské linky, obývací stěny, ložnice, ale i maličkosti, jako jsou příbory, servírovací sady, či jiné bytové dekorace, to všechno jsou němí svědkové rostoucí popularity kovových doplňků. Výjimku zde nepředstavují ani interiérové dveře. Zajímá Vás, co patří mezi aktuální hity mezi prvky interiérových dveří? Jsou to především hliníkové lišty, rámečky, ale i další doplňky.  Najdete je proto v nabídce všech větších výrobců, kteří reagují na zvyšující se poptávku zákazníků po zajímavých detailech, neotřelých provedeních a moderní eleganci dveřních křídel.

Dolaďte své dveře dle libosti! 
Jedním z výrobců, který obohacuje své interiérové dveře o elegantní hliníkové prvky, patří například CAG, jehož nabídku naleznete na www.novedvere.cz. Kromě krásného vzhledu dveří nás zaujala speciální technologie výroby. Hliníkové lišty se totiž do dveřních křídel místo pouhého nalepování frézují. To proto, aby nevystupovaly nad povrch, a nestaly se tak místem pro usazování prachu. Další výhoda této technologie spočívá v tom, že kovové proužky působí ve dřevěné ploše přirozeným a nenásilným dojmem. 

Své dveře si zde můžete nechat doladit dle libosti dalšími kovovými prvky, například panty, zámky nebo klikami. V případě prosklených dveří je možné přidat hliníkový rámeček, který dodá dveřními křídlu moderní vzhled. Volbou zajímavého skla pak dovršíte nadčasový dojem.

Hliníkové lišty mohou být na interiérových dveřích umístěny jak vodorovně, tak svisle, čímž se vždy vytvoří nový zajímavý vzhled. U CAG máte na výběr, zda bude lišta procházet celým křídlem, nebo končit v ploše dveří. Zvolte si tedy vzhled přesně podle Vašeho vkusu!

          

Vyberte si, jak velkou část křídla má zabírat kovová lišta. Velmi slušivá a zajímavá je kombinace hliníkových prvků v příčném dekoru. Kresba dveří prochází křídlem vodorovně. Toto provedení je velmi žádané.

          

Zajímavá kombinace kovu a příčného dekoru dřeva. Neobvyklý a efektní způsob kombinace dřeva s kovem je použití jednoduchého křídla a zárubně s obložkami s povrchem z broušeného hliníku. Nápadité provedení těchto dveří je přitom finančně nenáročné.



www.novedvere.cz

Seriál: Interiérové dveře

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze