Úvod

FABER odsavače par - špičkový italský design i technologie

Pokud do každé moderní kuchyně něco neodmyslitelně patří, pak je to kvalitní odsavač par. Bez tohoto šikovného pomocníka se neobejde žádná domácnost a nejedna hospodyňka nám já jistě za pravdu. Dávno odzvonilo dobám, kdy odsavače neměly žádný tvar a o jejich designu nemohla být řeč. V současné době představují vítanou třešničku na dortu každé kuchyně.


Možná si i vy pamatujete časy, kdy se digestořím nevěnovalo příliš pozornosti. Jejich úkol zněl jasně: zbavit místnost směsice zápachů vzniklých při vaření, smažení, pečení a jiných kulinářských kouzel. Co se týče designu, nebylo o co stát. Dnes to ale neplatí a odsavače FABER vám hrdě ukážou, že mají v kuchyni své čestné místo!

V hlavní roli špičkový design
Odsavače FABER pochází z dílen italské společnosti, která se na trhu pohybuje více jak 60 let. Během této doby si vysloužila označení světového lídra a respektovaného výrobce v tomto sortimentu. V roce 1958 dal zakladatel společnosti p. Abramo Galassi vzniknout prvnímu modelu vyrobenému z plexiskla, čímž odstartoval zářnou budoucnost. FABER získal celou řadu ocenění a dokázal uspět i na nejnáročnějších světových trzích.

odsavac par FABER

Předností společnosti FABER je skutečnost, že se jako první zaměřila na design těchto spotřebičů. Ačkoli na samotném začátku stál obyčejný odsavač par, na konci byl designově propracovaný spotřebič, který kuchyni dodal šmrnc a povýšil její úroveň. FABER se zároveň může pyšnit rolí průkopníka v aplikaci nových technologií ve výrobních procesech. Zaslouženě proto jako první výrobce odsavačů získal ocenění trvalé kvality výrobků – certifikát ISO 9001.

Odsavače par, které stojí za pozornost
Zapomeňte na časy, kdy odsavače představovaly nedílnou, avšak nudnou součást kuchyně. Hoďte za hlavu předsudky, že jejich jediným úkolem je zajištění čistého vzduchu. Tahle doba je dávno pryč a naopak před námi je budoucnost, ve které si tyto spotřebiče zaslouží vaší plnou pozornost.

vyjizdeci digestor FABER

Chcete-li své kuchyni dodat šmrnc a povýšit její úroveň, ať už z hlediska praktického či estetického, je digestoř FABER vaší trefou do černého. Na pohled zajímavé kousky, jejichž moderní design, pečlivé zpracování, úctyhodný výkon i propracovaná výroba vás okamžitě nadchnou, si jistě najdou místo i ve vaší domácnosti.

Bydlení s nádechem moderny si zamilujete
Digestoře FABER mají mnoho podob. Vybírat je můžete nejen podle svého vkusu, ale i s ohledem na zařízení daného interiéru. Mnohé odsavače jsou upraveny tak, aby dokonale zapadly do prostoru a s ostatním vybavením vytvořily příjemně působící celek. Špičkou všeho jsou digestoře, které vyjíždějí z kuchyňské linky. Na první pohled nejsou vůbec vidět a v případě potřeby se elegantně vysunou nad pracovní plochu.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze