Úvod

El Niňo! Připravme se na silnou zimu.

Co je El Niňo? Je to meteorologický jev, který přináší jednou za tři až sedm let extrémní změny počasí, které přetrvávají až dva roky. I když byl jev původně pozorován na vánoce rybáři v Jižní Americe, odkud pochází pojmenování El Niňo Jesus (Ježíšek), dokáže ovlivňovat počasí v Evropě, tedy i u nás. Teplá mořská voda se shromažďuje v Pacifiku kolem rovníku, což vyvolá v Austrálii ničivé záplavy, zatímco Evropu zasáhnou silné mrazy a Spojené státy i sněhová kalamita. Jistě si vzpomínáte na extrémní zimu roku 2010.


Světová meteorologická organizace: Připravte se na El Niňo!
Světová meteorologická organizace tvrdí, že nás čeká i letos a možná i příští rok. A to s pravděpodobností 80%, což se v oblasti dlouhodobé předpovědi počasí blíží jistotě. Generální tajemník WMO Michel Jarraud tvrdí: „Jsme vůči tomuto jevu stále zranitelní, ale můžeme se chránit, když se dobře připravíme“.

Jak se připravit na dlouhou zimu? Zkuste ověřenou kvalitu.
Rozhodně bychom měli doplnit šatník o velmi teplé kusy oděvů, které pomůžou udržet tělesnou teplotu v přijatelných mezích. Stejně bychom měli postupovat i při ochraně našeho domova. To znamená zateplit.
Do zimy již nezbývá moc času. Jak dům teple obléci za pár měsíců? Na zateplení fasády a výměnu oken je již pozdě. Ideálním řešením je v tomto případě zateplení půdy domu systémem MAGMARELAX®.

Zeteplení střechy systémem MAGMARELAX®

Minerální izolace MAGMARELAX® je vyrobena z vyvřelé horniny, ze které vytažením jemňoučkých vláken vzniká minerální vata. Má řadu vynikajících vlastností. Především nesléhá, dokonale tepelně izoluje a výborně odolává vlhkosti i plísním. Nehoří, nechutná hlodavcům a tlumí hluk. Navíc má velmi dlouhou životnost.
Aplikace se provádí foukáním do půdních meziprostor nebo dutin. Nafoukáním izolace se utěsní i ty nejmenší skuliny a otvory. Zateplení je velmi jednoduché. Hadicí se ze speciálního přístroje, který je umístěn na nákladním voze, žene materiál do izolovaného prostoru. To vše za běžného provozu domácnosti. Není ani třeba příliš vyklízet půdu. Pracovníci nenadělají nepořádek a jsou s prací hotovi během několika hodin.

Stropní systém MAGMARELAX® s ekologickou izolaci MAGMARELAX ECO

Není-li dutina ve stropě k dispozici, lze na půdě položit novou pevnou a rovnou podlahu z OSB desek – .
Zateplení stropu je nejrychlejším, nejefektivnějším a nejlevnějším řešením zateplení. Nejlépe nás ochrání před třeskutými mrazy. Navíc ušetří až 30% nákladů na otop. Zkuste ověřenou kvalitu – Systém MAGMARELAX®. Může se použít u všech typů střech. Rozdíl teplot v obytných místnostech ucítíte hned po zateplení, a to průměrně o 5 stupňů. Pomozte životnímu prostředí tím, že budete méně topit!

Ukázka výšky nafoukané izolace

Máme na to?
A hlavně – nestojí to „majlant“. Náklady jsou v řádu několika desítek tisíc korun, podle velikosti domu. Návratnost nepřekročí pět let!

Vyřešte to ještě dnes!
Neváhejte a ještě dnes vyplňte nezávazný poptávkový formulář a během několika dnů očekávejte technicko-odborného poradce. Projde s vámi dům, zdarma zhodnotí stav izolace a navrhne optimální řešení. Samotnou realizaci můžete očekávat do 14dnů. Systém MAGMARELAX ® vám snadno a levně vyřeší nastávající výdaje za topení.

Termosníme před a po zateplení střechy

Více informací o všech možnostech zateplení minerální izolací MAGMARELAX® najdete na www.magmarelax.cz/akce nebo telefonu 800 100 533.

Bonus 20% sleva na jedničkovou minerální izolaci MAGMARELAX®!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze