Úvod

Ekonomické stavby, s.r.o. – výstavba rodinných domů

Myslíte si, že si bydlení v atraktivní novostavbě nemůžete dovolit, protože vyžaduje velké množství finančních prostředků? Přesvědčíme Vás, že na pořízení vlastního domu nepotřebujete vůbec žádnou hotovost! A jako důkaz Vám představíme rodinný dům Blanka!


Hotovost nepotřebujete  

Toužíte po komfortním bydlení v rodinném domě, nemáte však na jeho koupi dostatek finančních prostředků? Nevěšte hlavu, řešení existuje! Přední dodavatel novostaveb v České republice nabízí více než 500 projektů domů, které jsou určeny především, ale nejen pro mladé rodiny, které nemají na koupi domu potřebnou hotovost. Díky šikovné kombinaci dvou finančních nástrojů, konkrétně hypotečního a překlenovacího úvěru, žádnou hotovost pro stavbu nepotřebujete!  

Program „Úvěr na pozemek“ efektivně vyřeší nákup a financování nového pozemku. V programu „Genius“ lze chytrým čerpáním jedné ze státních dotací snížit běžnou splátku o 3.850,- Kč měsíčně.

 

Vzorový dům Blanka 

Jak vidíte na obrázku, ekonomické novostavby jsou přitažlivé nejen svou snadnou dostupností, ale i příjemným vzhledem. Stylový rodinný dům Blanka typu bungalov s dispozicí 4+1+G (zastavěná plocha 189,87 m2, užitná plocha 159,02 m2) stojí na betonových základech. Kompletní svislé nosné, výplňové a rozdělovací konstrukce jsou ze systému přesného zdění pěnosilikátových tvárnic (např. YTONG). Střešní nosnou konstrukci domu s podkrovní vestavbou tvoří klasický trámový krov. Vnější stavební otvory, tedy okna a balkonové dveře mají šestikomorový plastový profil GEALAN 8000 s celoobvodovým kováním s mikrovětráním. Kompaktní vodorovná tepelná izolace je tvořena 90 mm silnou vrstvou polystyrenu.  

Vytápění je řešeno formou přípojky na zemní plyn. Kompletní rozvody ústředního topení jsou v provedení měděných rozvodů umístěných v podlaze. Součástí dodávky je kotel typu FERROLI s průtokovým ohřívačem TUV.  

 

Cesta ke spokojenému bydlení

Díky rozmanitosti typových projektů si v nabídce firmy Ekonomické stavby, s.r.o. můžete vybrat nový dům šitý na míru přímo Vaší rodině! Nahlédněte na www.ekonomicke-stavby.cz a vyberte si dům, který se Vám líbí! Poradci Vám ochotně pomohou ve volbě té nejlepší cesty k dlouhému a spokojenému bydlení.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze