Úvod

Dveře na míru od Sapeli plní přání a sny o ideálním a elegantním bydlení. Inspirujte se

Dveře představují nezbytnou součást každého bydlení, která výrazně dotváří jeho atmosféru i styl. Rozhodli jste se, že je načase udělat změnu a dopřát svému domovu nové dveře, které zároveň budou elegantní, kvalitní a na míru vašim požadavkům?


Bohatá nabídka vnitřních interiérových dveří a zárubní značky Sapeli skýtá nejen nepřebernou inspiraci, ale plní také představy o dokonalém a krásném bydlení. Využijte aktuálně i 15% slevu na nové dekory.

Ptáte se, proč vsadit právě na interiérové dveře Sapeli? Důvodů je hned několik: Dveře, která vám tato domácí firma nabízí, jsou 100% české, pyšní se certifikátem Česká kvalita – Osvědčeno pro stavbu, slouží lidem ve více než 20 zemích světa a na kontě mají téměř 3,5 milionu vyrobených dveří od roku 1992. Každé dveře jsou originál sestavený dle vašich přání a potřeb, včetně atypických zakázek.

Interiérové dveře Sapeli BERGAMO

Aktuálně v nabídce najdete pestrý výběr z 18 modelových řad, stovky přírodních i umělých povrchů, všechny systémy otevírání, vhodné kování a doplňky. Vybírat můžete z celé škály dveří, funkčních i celoskleněných, prosklených stěn, nadsvětlíků a jiných řešení. Prostě vše, co vám dveře Sapeli v interiéru mohou splnit.

Nyní se navíc můžete inspirovat zbrusu novými dekory, které přibyly v nabídce Sapeli a s kterými právě teď ušetříte až 15 % při objednávce kompletu dveří a zárubní. Nabídka této novinky Sapeli se nevztahuje na řadu Praktik.

Interiérové dveře Sapeli ELEGANT

Využijte příležitost a vyberte si dveře na míru podle svých snů a představ. Nechte si poradit, inspirace dveří Sapeli na vás čeká v 78 prodejnách Sapeli po celé České republice.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze