Úvod

Chutná káva, kvalitní servis a žádné starosti - to je Nápojová ambulance!

Kdo by si s chutí nedopřál kvalitní kávu, která nejen krásně voní, ale i skvěle chutná?! Určitě i vy neodoláte lahodnému moku, který vás dokáže nastartovat do nového dne a ve chvílích nouze zahnat únavu, jež se o vás pokouší - například v práci, kde jste neustále v jednom kole a čas od času na vás padne nedostatek energie.


Jenže co když si v práci nemáte možnost zaskočit na kafe? Co když zrovna u vás ve firmě nemáte žádné zázemí, kam byste se mohli uchýlit v době polední pauzy? Co když je jediným příslibem kávy zastaralý automat, který už něco pamatuje a kafe z něho chutná jako vyvařené ponožky?

I vy si zasloužíte kvalitní servis!
Mít možnost zajít si v zaměstnání na dobrou kávu, by mělo být v současné době samozřejmostí. Nejenže si při takových chvílích oddechnete od pracovního stereotypu, ale zároveň si můžete popovídat s kolegy. Věřte tomu nebo ne, ale i sociální interakce je v práci důležitá a dokáže hodně pomoci se odreagovat, přijít na jiné myšlenky a zpět do práce se vrátit s úplně jiným elánem.

Zapomeňte na hnusnou kávu z levného automatu, nenuťte své kolegy a zaměstnance vařit si turka nebo rozpustný kafe s pomocí rychlovarné konvice. To všechno jen zdržuje a o jméně firmy to nedělá zrovna dobrý obrázek. Místo toho se spolehněte na Nápojovou ambulanci a její kompletní servis služeb, díky kterému si budete přestávky na kafe mnohem více užívat.

Káva v práci může mít úroveň
Nápojová ambulance zajišťuje kávovary do kanceláří. Jejich cílem je nabídnout vám kompletní servis služeb, který zahrnuje jak pomoc s výběrem správného kávovaru, tak jeho instalaci, uvedení do provozu i zaškolení, jak s kávovarem správně pracovat a zacházet. Komplexní služba Nápojové ambulance zahrnuje i průběžnou péči o automat, doplňování sortimentu či náhradní stroj v případě poruchy.

kava lofbergs

Nezáleží na tom, jestli pracujete v menší firmě nebo větším podniku. Je jedno, jestli pod sebou máte stovku lidí nebo třeba tisíc. Tak či onak si určitě zasloužíte kvalitní office coffee service, kdy se nemusíte o nic starat a odměnou vám je chutná a voňavá káva toho nejlepšího původu. A to zní dobře, ne?

S výběrem vám poradí
Jak jsme již zmínili o pár řádků výše, služby Nápojové ambulance zahrnují i pomoc s výběrem kávovaru. Pokud si nejste jistí, jaký model by byl právě k vám do práce nebo do kanceláře tou nejlepší volbou, neostýchejte se požádat o radu. Nápojová ambulance je tu od toho, aby vám poradila, pomohla s výběrem a doporučila tu nejlepší možnou cestu.

Kávovar si od Nápojové ambulance můžete buď zakoupit, nebo pronajmout. Záleží tedy jen na vás, jaká alternativa pro vás bude příjemnější. Pronájem může být dvojího typu - buď budete měsíčně platit jasně stanovenou částku za pronájem, nebo využijete možnosti splácet prostřednictvím sortimentu do kávovaru.

logo napojova ambulance
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze