Úvod

Dřevěný balkon zvýší estetickou úroveň každé stavby

Také sníte o vlastním domku, který byste si od podlahy po střechu zařídili přesně podle vašich představ? Máte v hlavě jasnou podobu vytouženého bydlení, jehož styl i vzhled se snažíte doladit k maximální spokojenosti? Jestliže se právě teď nacházíte ve fází plánů, návrhů a realizování nápadů, zkuste si představit, jak by vašemu novému domu slušel dřevěný balkon.


Dřevěné balkony představují výrazný estetický prvek, který si dokáže získat pozornost. Současná doba je nakloněna přírodním materiálům kombinovaným s moderními prvky, proto i dřevěný balkon může zdobit moderní novostavbu, kde se rázem ujme role dominantního prvku.

Místo, kde bude radost trávit čas
Balkony jsou dnes nedílnou součástí rodinných domů a mnozí by si domek bez balkonu vlastně ani neuměli představit. Slibuje totiž vícero využití - od ničím nerušené relaxace, společných snídaní s rodinou, chutného grilování s přáteli nebo romantických chvilek strávených ve dvou při svitu měsíce. Určitě se shodneme na tom, že mít balkon je zkrátka příjemný luxus, o který se jistě nechcete ochudit ani vy.
drevene balkony

Na realizaci dřevěného balkonu je potřeba myslet už při samotné stavbě. Máte-li představu o vzhledu rodinného domku, je právě teď ta správná doba, abyste se zamysleli i nad vzhledem dřevěného balkonu. Ten totiž může mít vícero podob a vy si můžete vybrat přesně takovou, která bude lahodit nejen vašemu oku, ale která bude především s celým domem tvořit harmonický celek.

dreveny balkon

Kvalitní masivní dřevo, které vydrží
Možná vás teď napadá otázka, jakou životností dřevěné balkony vlastně disponují. Přeci jen jsou dennodenně vystavovány přírodním vlivům, ať už dešti, sněhu, větru nebo přímým slunečním paprskům. A víte co? Nad kvalitou či životností dřevěného balkonu od vladeko.cz vůbec nemusíte pochybovat!

dreveny balkon s truhliky

K výrobě balkonů je používáno kvalitní dřevo ze smrku či borovice. Z tohoto masivního dřeva se vyrábí nejen balkonové sloupky, ale i další prvky, které jsou součástí balkonu - ozdobná prkna v horní části zábradlí, pohledová část betonové podesty či balkonová prkna.

Výroba na míru

Vzhledem k široké paletě balkonových prken a dřevěných sloupků si můžete nechat vyrobit dřevěný balkon přesně podle vašich představ. Prodejce nabízí zakázkovou výrobu, při které bude přihlédnuto k vašim přáním a požadavkům a maximálně vyhověno vašim představám. Dřevěné balkony pochází z truhlářské dílny výrobce a do jejich výroby je vždy vložena maximální pečlivost i snaha nabídnout vám jen to nejlepší.

balkon v alpskem stylu

Velice oblíbené jsou bohatě zdobené balkonové sloupky v alpském stylu – tzv. bavorské sloupky, které možná padnou do oka i vám. K dostání jsou také dřevěné „kryty“ na kovové balkonové konstrukční prvky a ozdobná prkna, kterými se zakončuje čelní strana balkonového zábradlí. Celkový efekt je pak dech beroucí.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze