Úvod

Dopřejte si kvalitní kuchyňský dřez z keramiky

Německá společnost Systemceram GmbH je předním výrobcem dřezů z keramiky, na které se vysloveně specializuje, a jen v Německu jich ročně prodá téměř 60 tis. ks. Keramický dřez totiž patří k tomu nejlepšímu z vybavení kuchyně.


V ČR se dřezy z keramiky prodávají také, i když kvůli vyšší ceně podstatně méně. Přitom je to tradiční materiál s vynikajícími vlastnostmi. Na sklovité glazuře nic pevně neulpí, barviva z ní omyjete stejně lehce jako z talířů, usazenou sůl z vody stačí otřít houbičkou. Keramika je také velmi tvrdá, tvrdší, než jakýkoli jiný materiál, z něhož se dřezy vyrábějí. Proto výborně odolává poškrábání, které je běžným provozním opotřebováním (dna) dřezu. Nepoškrábaný dřez i po mnoha letech vypadá jako nový. A to, že keramika vydrží i extrémní teplotní šoky asi nikoho nepřekvapí (vypaluje se přece při teplotách nad 1000 C.). Vroucí voda nebo dotyk horké pánve není žádný problém.

keramicky drez Siro 90

Designéři firmy neustále připravují návrhy nových modelů, se kterými reagují na nejnovější trendy, nebo na zvláštní přání zákazníků. Jedním ze zcela nových modelů je Siro 90 s velmi netradičně řešeným umístěním otvorů pro vybavení dřezu na boku. To je zajímavé designově, ale také je tím umožněno umístit dřez před okno a nebránit jeho otevírání. Na obrázku je Siro 90 v nové barvě glazury Lava.

Nabídka kuchyňských dřezů je doplněna sortimentem stylových i moderních baterií.

Více se lze dovědět na www.systemceram.cz nebo na tel. 777 601 581. Na požádání vám pošleme tištěné katalogy s cenami.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze