Úvod

Domy s minimální energetickou spotřebou

V blízké budoucnosti se budou smět stavět pouze domy s minimální energetickou spotřebou. Takový dům bude spotřebovávat velmi málo energie na vytápění a současně bude minimálně zatěžovat životní prostředí. Dalším cílem budou stavby domů s naprostou energetickou soběstačností.



Postavit takový dům je náročné. Samotnou stavbu předchází velmi důkladná příprava, při které je třeba vybrat takové řešení, které zajistí návratnost zvýšených nákladů na stavbu úsporného domu. Rozhodující je i výběr tepelně izolačních materiálů a také dodržování stavebních postupů, aby nedocházelo k energetickým ztrátám tzv. tepelnými mosty.

Firma Ekonomické stavby s.r.o. patří mezi největší stavební firmy na našem trhu a se stavěním nízkoenergetických domů začala s předstihem. Je si vědoma finanční náročnosti těchto staveb a proto nabízí svým klientům řešení formou programů, které finanční náročnost stavby sníží.

Program Génius

Jeho podstatou je využití jedné státní dotace ve prospěch klienta ES takovým způsobem, aby jeho měsíční splátky úvěru byly o 2 150,-korun nižší po celou dobu splácení. Klient bude mít na své střeše solární elektrárnu a elektrický proud, který jí bude vyroben, odkoupí stát za garantovanou cenu. Tím se pokryjí náklady na pořízení solárního zařízení a také částečně na splácení klientova úvěru. Tuto možnost mohou využít pouze klienti Ekonomických staveb.   

Program Zlaté ručičky

Je připraven pro ty klienty, kteří se chtějí částečně zapojit do stavby svého domu. Na stavbu celého domu si netroufnou, ale některé dokončovací práce, díky své šikovnosti, zvládnou. Výhoda tohoto programu je spojena s umožněním velkoobchodních slev našim klientům, kteří program Zlaté ručičky využívají.

 

Naše firma Ekonomické stavby s.r.o. má více praktických programů pro své klienty, kterým tak umožňuje postavit dům přesně podle svých představ, schopností a možností.

Programy naleznete na našich internetových stránkách www.ekonomicke-stavby.cz. Zde můžete rovněž vyplnit formulář a my vám pošleme náš tištěný katalog rodinných domů. Získáte tak dokonalý přehled o námi nabízených domech.


www.ekonomicke-stavby.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze