Úvod

Domácí sauna je Vám stále k dispozici

Chcete být zdraví jako Finové? Pořiďte si domácí saunu, ať se můžete saunovat, kdykoli se Vám zlíbí. Domácí sauna má na rozdíl od té veřejné spoustu dalších výhod.


Zdravé saunování
Saunování představuje velmi příjemný způsob relaxace a regenerace organismu. Dále přispívá ke zlepšení a udržení dobrého fyzického stavu, prokrvuje pokožku a zbavuje tělo škodlivin. Není žádným tajemstvím, že Finové, kteří se pravidelně saunují, patří mezi nejzdravější národy na světě. Pokud budete alespoň jednou týdně chodit do sauny, budete odolnější vůči běžným nemocem, jako je nachlazení, nebo chřipka a zlepší se Vaše pleť. Že máte málo volného času, nechce se Vám nikam chodit nebo jezdit, ale přesto byste rádi udělali něco pro své zdraví? Pak si můžete pořídit domácí saunu. 

  

Výhody domácí sauny
Investice do domácí sauny se pohybuje v řádech několika tisíc až desítek tisíc korun. Když si ale zvyknete na pohodové domácí teplíčko pěkně v soukromí, nebudete vynaložených prostředků litovat. Předně nemusíte za teplem nikam dojíždět, ani si rezervovat přesnou hodinu, když zatoužíte po troše soukromí. Čas i teplotu si ve své vlastní sauně můžete libovolně nastavit. Saunovat se budete jen s tím, s kým budete chtít. Domácí sauna se vyrábí buď v provedení klasické saunové kabiny, anebo infrasauny. Saunu si buď koupíte podle svých prostorových možností, anebo si ji necháte vyrobit na míru.

Foto: www.dyntar.com

Čtěte také
- Luxusní postele pro kvalitní spánek
- Barvy feng shui v interiéru

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze