Úvod

Darujte pod stromeček zdravotní židli

Vánoční svátky již klepou na dveře a vrcholí čas pořizování dárků pod stromeček. Nejčastěji si přejeme pevné zdraví, tak proč neobdarovat sebe či své blízké dárkem, který zdraví upevní?


Je-li vaším denním chlebem sedavá práce, pak Ježíškovi napište o zdravotní židli THERAPIA. Jedinečné české židle vyvinuté pro dlouhodobé sezení jsou založeny na čtyřech tzv. aktivních biozónách. Tyto biozóny nepředstavují nic jiného, než speciální ergonomické tvarování opěry a sedáku židle, které vzájemně působí na sedícího velmi pozitivním způsobem. Při dlouhodobé práci například u počítače se může stát, že se do práce tak ponoříte, že můžete zaujímat velmi nevhodné pozice. Ať už se hrbíte, či skládáte nohy pod sebe, bolest či ztuhlost na sebe nenechá dlouho čekat. Židle THERAPIA právě díky svému tvaru všechny tyto neduhy eliminuje a působí preventivně.

Další nezastupitelnou výhodou těchto ergonomických židlí je jejich dostupnost v několika velikostech. Abyste se cítili dobře a pohodlně je třeba, aby vám židle opravdu sedla. K dostání jsou tak modely pro nejmenší školáky, ženy malé i vysoké, ale také pro velmi robustní postavy. Pokud si i tak myslíte, že je vaše postava natolik nestandardní, že by se pro vás model nenašel, pak vězte, že židle je možné individuálně upravovat dle přání a potřeb každého zákazníka.

Pro následující rok jsme navíc do sortimentu zařadili nové modely, které jsme poprvé představili na mezinárodním veletrhu ORGATEC v Kolíně nad Rýnem.

Sortiment se rozšířil o modely iNET - moderní židle kombinující oblíbenou síťovou opěru s ergonomickým sedákem. K dostání je ve třech velikostech, stejně jako inovovaná kolekce iMEDI PRO.
moderni zidle iNET
Modely
iMEDI PRO byly vyvinuty zejména pro osoby se změnami držení těla (skolióza, hyperlordóza, apod.) a spíše robustnější postavy. Je však velmi vhodný do kanceláří či ordinací díky své prostorové nenáročnosti, nebo pro starší uživatele či ženy sedící v sukni, kterým nevyhovuje výrazné tvarování sedáku THERAPIA. Je zde totiž použit inovovaný sedák COMFORT SOFT, který při zachování ergonomických vlastností nabízí ještě větší pohodlí právě pro skupiny jmenované výše.
ergonomicka zidle iMEDI PRO
Další novinkou je speciální kolekce OPERATOR pro extrémně náročná pracoviště s nepřetržitým provozem a střídajícími se uživateli. Policisté či záchranáři si mohou vybrat ze čtyř různých velikostí.

zdravotni zidle Operator

Podobnou specialitou je kolekce THERAPIA EXCLUSIVE pro nejnáročnější uživatele.
luxusni zidle THERAPIA EXCLUSIVE

V ceně každého modelu EXCLUSIVE je luxusní čalounění do umělé kůže na přírodní bázi, čalouněná podnožka a také podložka do auta AUTOTHERAPIA. Tento užitečný doplněk využijí všichni, kteří často jezdí automobilem, zejména pak větší vzdálenosti. Jedná se o podložku, kterou lze pomocí balónků nafouknout v oblasti beder i lopatek tak, aby při jízdě byla záda rovnoměrně podepřena a nedocházelo k přetěžování některých svalových skupin.
podlozka AUTOTHERAPIA
V neposlední řadě jsme také inovovali vůbec první terapeutický model MAXI. Větší míru ergonomie zajišťuje nový sedák COMFORT SOFT a inovativně tvarovaná zádová opěra. Disponuje také nejlepším mechanismem na trhu, který nabízí kromě široké škály nastavení protiváhy také nezávislý sklon sedáku. Více o modelu SUPERMAXI a dalších novinkách se můžete dočíst na našem blogu.

terapeuticka zidle SUPERMAXI

Pokud vás již nějakou dobu trápí ztuhlá záda nebo mravenčení v nohách, zvažte výměnu své židle. A i když ještě nic nebolí, proč si nevybrat židli na míru, která bude působit preventivně a nebude vám ubírat energii při celodenním sezení.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze