Úvod

Dárek pro náročné - švýcarský kávovar JURA

Obliba kávy stále stoupá, rádi si ji vychutnáme v kavárně, restauraci, ale také v kanceláři nebo v pohodlí domova. Ale není káva jako káva. Skutečně kvalitní kávu totiž umí nabídnout jen špičkové kávovary. Takové, jakými svět dobyla tradiční švýcarská značka JURA, výrobce kávovarů pro domácí i profesionální použití.


Vybíráte kávovar pro domácnost?
Jura Impressa A7 splní každé vaše přání! Tajemství výjimečné kávy spočívá nejen ve výběru kávy samotné, ale především v její přípravě. U společnosti JURA jste na správné adrese. Jeden z nejoblíbenějších modelů pro náročnou domácnost má dokonalý design, elegantní bílé provedení v lesku, jednoduché ovládání a pod svým obalem ukrývá multifunkční přístroj, zahrnující také vícestupňový mlýnek kávy. Impressa A7 je skutečným mistrem, který vás okouzlí specialitami od klasického voňavého espressa přes cappuccino, mléčnou pěnu až po nadýchané latte macchiato.
kavovar Jura e80
Profesionálem snadno a rychle s kávovarem JURA E80
Modelová řada kávovarů E získala nový přírůstek v černé variantě, kterému nelze odolat. Jura E80 představuje omezenou sérii z populární řady. Vybaven je tlačítkem OneTouch zaručujícím jednoduché ovládání, nabídkou přípravy 12 nápojů, velkou spařovací jednotkou pro silné espresso a možností použití také mleté kávy. Kvalitu použitých technologií doplňuje jedinečný luxusní design, oceněný prestižní cenou na letošní soutěži Red Dot design.

kavovar Jura e803

Kompaktně, jednoduše a ještě česky!

Inovace kávovar Jura ENA Micro 90, postavený na osvědčených technologiích firmy Jura, vyzdvihly mnohem výše, než se předpokládalo. Designově opět velmi povedený kousek je skutečně velmi jednoduše ovladatelný, do výbavy dostal nové pulsní propaření pro bohatší pěnu a větší aroma, rychlý a tichý mlýnek i tlačítko pro samostatnou mléčnou pěnu. Jedním stiskem lze vytvořit dokonalé espresso nebo mléčné speciality, nikdy nevycházející z obliby. Kompaktní tělo a funkčně bohatý obsah tak udělali z Micro 90 opravdového elegána na profesionální úrovni, kterého vám každý bude závidět!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze