Úvod

DESIGN nás baví, a proto ho vyučujeme

Milujete design všeho druhu? Odebíráte časopisy, čtete odborné články a listujete v krásných knihách o interiérovém designu? Možná je čas začít ho studovat!


V interier design škole intermezzo každý rok otevřeme několik skupin dlouhodobých kurzů interiérového designu plných nadšených studentů, kteří touží po změně kariéry nebo po zdokonalení jejich bydlení. Ano, interiérový design může být odbornou profesí s množstvím nádherných zakázek, kreativního vybití a nových kontaktů, na začátku ale stojí výběr kvalitní školy, která se oboru plně věnuje.

PROČ A KDE MOHU ZAČÍT STUDOVAT INTERIÉROVÝ DESIGN?

S interiérovým designem se setkáváme dnes a denně, formuje nás, jeho pojetí nám dodává nebo ubírá energii či chuť k jídlu, zajišťuje pohodlí domova nebo profesionalitu kanceláře. My se v interier design škole intermezzo snažíme studenty učit porozumění vztahu člověka k prostoru kolem a k jeho dokonalé změně ve prospěch kvality života klienta nebo sebe sama. Protože je interiérový design kreativně i technicky zaměřený, naši studenti využijí všechny zkušenosti svých minulých profesí. Přichází k nám z advokátních kanceláří, z architektonických ateliérů, z pohostinství a kavárenství, jiní zase z psychologické poradny či mateřské dovolené. Pro studium v interier design škole intermezzo je důležité jen mít chuť učit se, zkoušet nové věci a objevovat krásy interiérového designérství, neprobíhají výběrová řízení či talentové zkoušky. Již od roku 2008 jsme škola akreditovaná MŠMT, na konci studia tedy obdržíte kromě diplomu i rekvalifikační certifikát interiérového designéra.

studium designu

JAKÝ KURZ SI MOHU V INTERIER DESIGN ŠKOLE INTERMEZZO VYBRAT?

V dubnu 2017 otevřeme další dvouletý kurz interiérového designu, který se komplexně věnuje problematice oboru. Na kurzu se naučíte pracovat s konceptem, barvami, materiály, světlem, 3D programem či dřevem, naučíte se technicky i perspektivně kreslit, dozvíte se, jak se navrhují koupelny a kuchyně a vše si prakticky vyzkoušíte na homestagingu. Projekty, které během celého studia zpracováváte, jsou projekty reálných klientů, které pro vás škola zajistí, na konci studia tedy odcházíte plně připraveni přijímat vlastní zakázky. I pro zkušenost s opravdovým klientem si studenti vybírají právě naši školu, příjemným benefitem je také stálá pozice školy na trhu, dostupnost studia a individuální přístup lektorů a vedení školy.


KDO INTERIÉROVÝ DESIGN UČÍ?

Každý z našich dvaceti lektorů je odborník na své téma. Máme tu čest spolupracovat s architekty a designéry z vlastních ateliérů, zkušenými projektanty, předními fotografy a grafickými designéry, odborníky na osvětlení či nábytkovou tvorbu, čalouníky.
Kromě kvality obsahu výuky také garantujeme individuální přístup. Maximální počet osmi studentů ve skupině je zajištěním perfektního porozumění látce, praktickému vyzkoušení všech technik, dostatku času na přípravu či prezentace vlastních nápadů.

 interier design skola intermezzo

Těšíme se na vás na dvouletém kurzu interiérového designu v interier design škole intermezzo v dubnu 2017!

Autor: Anna-Marie Hradecká
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze