Úvod

Corian a Montelli v koupelně: Nečistotám vstup zakázán.

Chcete novou koupelnu, protože ta stávající i přes veškerou snahu dávno nesplňuje Vaše hygienické nároky? Když při rekonstrukci použijete materiály s neporézním povrchem bez spár, můžete se pyšnit krásně čistou a vysoce hygienickou koupelnou při minimální údržbě.


Bakterie a špína nemají šanci

Které materiály to jsou? Přeci Corian a Montelli! Oba se zaručeně bezespárým neporézním povrchem a dokonale hladkou plochou, která nedovolí nečistotám a bakteriím proniknout do jejich struktury, čímž zaručuje vysoký hygienický komfort. Špína, plísně, houby a další nepřátelé čisté koupelny jednoduše nemají šanci.

Neobyčejně snadná údržba

Čistotu koupelnové desky, umyvadla i obkladů dále zvyšují a údržbu usnadňují zaoblené rohy. Nepotřebujete žádné speciální čisticí prostředky, aby Vaše koupelna zářila. Mezi další velké přednosti těchto bezespárových neporézních materiálů patří vysoká odolnost jak vůči špíně, tak vůči poškrábání.

vana v koupelne bez spar

Pojistěte se proti špíně

Pokud se chcete dokonale pojistit proti špíně, máme pro Vás ještě jeden šikovný tip. Zvolte variantu, kdy umyvadlo, koupelnová deska a obklad za umyvadlem i s poličkou či zrcadlem tvoří monolit. Když je všechno pěkně v jednom kuse, nikde nevznikne škvíra, kde se s takovou oblibou usazují nečistoty.

Elegantní moderní vzhled

A co vzhled? Máte obavu, že to, co je praktické, nemusí být hezké? V případě Corianu a Montelliho nemusíte. Jak vidíte na fotografiích, použitím těchto materiálů získáte nejen dokonale čistou, ale také stylovou koupelny pyšnící se elegantním moderním vzhledem.

bezudrzbova koupelna

Krásná žena v krásné koupelně

Neztrácejte svůj čas strávený v koupelně uklízením a čištěním a přesvědčte svého partnera, ať při rekonstrukci nebo budování koupelny zvolí materiál, díky němuž budete využívat svou koupelnu k tomu, k čemu je především určená. K péči o sebe.

www.cortrade.eu
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze