Úvod

Bytové parfémy umocní kouzlo moderního domova

Cítíte se příjemně ve společnosti omamné vůně santalového dřeva, aromatické levandule, sladké vanilky, svěží limetky, něžného leknínu, nebo romantického závanu oceánu? Provoňte svůj domov svěžími bytovými parfémy a budete se zde cítit jako v ráji!


Největší výběr bytové kosmetiky 
Smyslná vůně nedotváří pouze image krásné ženy nebo šarmantního muže, ale také interiéru, ve kterém žijeme. Je neskutečně příjemné, překročit práh vlastního domu a být přivítán známou a uklidňující vůní, která člověka pozve dál. Ke kouzlu moderního domova neodmyslitelně patří svěží parfémy, které ho provoní od podlahy až ke stropu. Objevili jsme obchod, kde si můžete vybrat z bohaté nabídky těch nejoblíbenějších vůní z celého světa. Jmenuje se www.bytove-parfemy.cz. Najdete zde největší výběr bytové kosmetiky a vůní do interiéru z dílen italských designových specialistů. Vedle klasických osvěžovačů vzduchu, jako jsou bytové spreje, svíčky, či parfemované sáčky, můžete svůj domov osvěžit a zkrášlit přírodními aroma difuzéry, katalytickými aroma lampami, parfemovanými kameny a řadou dalších originálních doplňků. Níže přinášíme trochu inspirace, jak si zpříjemnit bydlení!
                 
Voňavá inspirace
Přírodní difuzéry představují velmi atraktivní doplněk interiéru. Tyto skleněné lahvičky jsou naplněné vonnou esencí a uzavřené zátkou, mající uprostřed otvor, který slouží ke vkládání tyčinek z přírodního ratanu. Po tyčinkách vzlíná vonná esence a uvolňuje se do prostoru. Intenzitu vůně ovlivňujete množstvím vložených tyčinek. Náplň je na přírodní bázi, během uvolňování nevznikají žádné škodliviny. Po spotřebování obsahu lahvičky můžete samotné tyčinky použít například k provonění šatníku. Jestliže hledáte výraznější estetický doplněk, vyberte si některý z designových difuzérů (neobsahují vůni, tu si můžete vybrat v sekci doplňky). 
                      
Náš tip:
Pokud často cestujete a chcete být na svých cestách doprovázeni příjemnou vůní, pořiďte si cestovní difuzér. Další variantu představují katalytické lampy. Vonná esence (odpovídající i těm nejpřísnějším zdravotním normám) se ukrývá v nádobce se zajímavě propracovaným designem, který připomíná obaly na ty nejluxusnější parfémy. Lampy fungují jako malé čističky vzduchu. Pohlcují zápach např. od cigaretového kouře nebo po vaření a šíří příjemnou vůni. Katalytická reakce se odstartuje zapálením knotu cca. na 2 minuty a následným uhašením, poté pokračuje sama bez hoření. Bytové spreje zase účinně tlumí pachy. Ty z internetového obchodu www.bytove-parfemy.cz jsou vyrobené ryze na přírodní bázi, na rozdíl od ostatních jsou zdravotně nezávadné. Parfemované sáčky se skvěle hodí k provonění menších prostor, ochotně provoní Váš šatník, stejně jako vůz. Máte rádi svíčky? Díky široké nabídce velikostí, tvarů, barev i vůní si můžete měnit vůně dle nálady. Že byste raději něco rafinovanějšího? Rozmístěte v interiéru parfémované kameny, které originálním způsobem obohatí Váš domov o příjemnou vůni.
 
Provoňte svůj domov
Pokud s oblibou používáte parfémy, pak jistě pochopíte, že po nich touží také Váš domov. Dopřejte mu je a budete spokojení i Vy! Samotný výběr záleží jen na Vás. Přejete si usínat v květinovém objetí, snídat na mořském pobřeží, anebo večeřet ve společnosti ovocné či kořeněné vůně? Zavítejte na www.bytove-parfemy.cz
Náš tip
: Kromě stránek e-shopu Vám doporučujeme navštívit nově otevřenou prodejnu ARIA PURA- Centrum interiérových vůní v Brně, na Václavské 2. Pro velký zájem se plánuje otevření prodejny také v Praze. S produkty týkajícími se provonění interiéru se můžete rovněž setkat na některých z pražských veletrhů, jmenovitě Tendence a Designblok.

Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze