Úvod

Bytové doplňky v populárním vintage stylu

Bytové doplňky v romantickém vintage stylu se těší čím dál větší oblibě. Také se Vám líbí? Zútulněte jimi svůj domov, anebo potěšte své přátele. Připravili jsme pro Vás několik inspirativních tipů.


Pro domácí pohodu
Bytové doplňky v oblíbeném vintage stylu dokážou naplnit naše domovy nekonečnou pohodou a vdechnout jim osobitého ducha. Největší oblibě se tradičně těší polštářky, přehozy, obrázky, hodiny, drobnosti z keramiky a další dekorace.



Malí měkcí kamarádi
Měkcí kamarádi v podobě stylových polštářků a sedáků nám zpříjemní posezení i položení. Svým sympatickým designem potěší také naše oči a vkusně oživí náš interiér. Jsou libo decentní jednobarevné polštářky, anebo raději pestřejší? Vyberte si ty pravé.



Tak jde čas
Na hodiny se často díváme, a proto by jim to mělo na stěně slušet. Závěsné hodiny s magnetem patří mezi vyhledávané interiérové doplňky. Nebo milujete sladkou Francii a vše s ní spojené? Pověste si na zeď elegantní nástěnné hodiny s Eiffelovou věží.



Nalepovací nápady pro Váš domov

Pomocí nástěnných samolepek můžete oživit také svůj nábytek nebo interiérové dveře. Anebo proč nezkrášlit zrcadlo v koupelně nalepovacím monogramem? Nalepovací monogram dodá půvab i okenním tabulím.


Více nápadů pro Váš krásný domov najdete v obchodě s poetickým názvem www.bellarose.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze