Úvod

Britská inspirace pro Váš interiér: Designová svítidla Searchlight

Vybíráte svítidla pro Váš krásný domov? Nechte se inspirovat našimi tipy. Designová svítidla Searchlight, která představují jedinečné spojení nevšedního designu a překvapivě příznivé ceny, dodají Vašemu bydlení styl. Vybrat si můžete z mnoha různých stylů.


Bydlete jako na zámku
Pokud jste našli zalíbení v romantickém stylu bydlení, zámecká svítidla jsou pro Váš interiér jako stvořená. Vysocí lidé, stejně jako majitelé bytů s nízkým stropem, ocení výhody stropních přisazených svítidel. Vyberte si některý z nádherných lustrů, který rozzáří Váš domov, aniž byste museli mít obavu z nečekaného střetnutí.
zamecka svitidla
V moderním designu

Že Vám zámecký luxus mnoho neříká a preferujete spíše jednoduchý styl? Součástí světelné řady britského výrobce Searchligt jsou také krásná svítidla v moderním designu. Teď jen vybrat to pravé.
moderni svitidla
Nechte svůj domov rozkvést

Květy noci jsou velmi vzácné. Pokud chcete svou ložnici nebo obývací pokoj oživit nevšedním doplňkem, pořiďte si některou z kouzelných designových lampiček inspirovanou květinami. Nechte svůj domov rozkvést ve dne v noci.
svitidla s kvety
Elegantní stojací lampy

Nespokojíte se s malou lampičkou, ale přejete si pořádnou stojací lampu? Také tu můžete mít v designu nádherné květiny. Pokud ale chcete vnést do svého moderního interiéru nádech extravagance, vyberte si svítidlo v netradičním vzhledu. V ráji svítidel takových najdete mnoho.
stojací lampy

Rozsviťte své koupelnové království

Na koupelnová svítidla jsou kladeny vyšší nároky především z hlediska bezpečnosti. To ovšem neznamená, že by byla jejich nabídka omezená! Naopak. Koupelnová nabídka světel Searchlight Vás okouzlí svou různorodostí. Rozsviťte s nimi také své koupelnové království!

koupelnova svitidla
Designová svítidla britského výrobce Searchlight koupíte exkluzivně v internetovém obchodě www.rajsvitidel.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze