Úvod

Bezbariérová sprcha – pohodlí, ergonomie, bezpečí

Bezbariérová sprcha to není jen sprchový kout uzpůsobený pro tělesně postižené. Bezbariérová sprcha je moderní řešení sprchového koutu, který Vás příjemně překvapí prostorem, komfortem a skvělou použitelností v každém věku.


Bezbariérovou sprchu si skvěle budete užívat v mládí jako místo pro očistu i relaxaci. Ve stáří ji oceníte, jako ergonomicky řešený prostor, jenž Vám umožní pohodlnou hygienu, bez náročného vstupování do vany, či překračování různých soklů a schodů.

Časté problémy klasických sprch

Sprchy byly ještě do nedávné doby jakýmsi doplňkem k vanám. Jenže dnes, když víme, kolik litrů vody vana pojme je sprchování nejen úspornější, ale také hygieničtější. Neboť jste omýváni neustále čistou vodou. V napuštěné vodě toto nelze. Ve sprchových koutech stavěných jaksi „postaru“ hrozí rovněž různá zranění dolních končetin o sokl, který brání odtoku vody do koupelny. Co se týče ergonomie pak i v tomto případě jistě znáte mnoho známých problémů. Stát na oblém a kluzkém dně vany je nebezpečné pro každého. Pro starší osoby je překročení jakékoli překážky velmi obtížné, natož vstup do vany. Ostré hrany zděných soklů, mohou způsobit zranění. A takových příkladů bychom nalezli jistě velké množství.




Bezbariérová sprcha – chytré řešení
Moderně řešená bezbariérová sprcha v úrovni podlahy řeší všechny výše uvedené problémy a úskalí. Je dokonale ergonomická a poskytuje každému maximální luxus i pohodlí. Velmi důmyslným systémem bezbariérových sprch je KERDI-LINE, dodávaný společností Detalon s.r.o.


Odtok vody zajišťuje podlahová šachtička umístěná u stěny. Nikoli, jak je běžné, ve vstupním prostoru. Ke spolehlivé funkci stačí jen 2% sklon podlahy, který ani nepocítíte. Šachtička je chráněna pochozím sítkem a spolehlivě pojme veškerou vodu. Při vstupu do sprchy tak nemusíte nic překračovat, není oč zavadit, a nehrozí výše uvedená rizika a zranění.



Bezbariérová sprcha - estetika a luxus
Velikost a design bezbariérové sprchy je jen na vás a vašem estetickém cítění. Pro výstavbu celého sprchového koutu použijte systém KERDI-BOARD. Ten vám umožní, podobně jako sádrokarton, postavit dokonale voděodolné stěny. Je jisté, že bezbariérové sprchy v úrovni podlahy KERDI-LINE jsou v současné době to nejlepší, co můžete mít, navíc za dostupné ceny. Luxus a pohodlí, jaké poskytují je neoddiskutovatelný a především, jsou skutečně použitelné i pro tělesně postižené. Navštivte naše prodejní centra v Praze a Břeclavi, kde Vám systém bezbariérových sprch rádi předvedeme a vše vysvětlíme. Podáme Vám rovněž informace o servisu, připravíme kompletní návrh a doporučíme vhodnou montážní firmu včetně stavebního dozoru. V případě, že si bezbariérovou sprchu přejete vybudovat sami, či jste firma a chcete si zvýšit odbornost, rádi Vám poskytneme odborné školení.

Prodejna Břeclav - Detalon s.r.o.
U Nemocnice 3372/8, 690 02 Břeclav 2
telefon: +420 739 379 696
e-mail: breclav@detalon.cz
Po – Pá: 7:30 – 17:00, So: 7:30 – 12:30


Prodejna Praha - Detalon, s.r.o.
Novodvorská 994/138, 142 21 Praha 4
telefon: +420 239 047 600
e-mail: info@detalon.cz
Po – Pá: 7:30 – 18:30, So: 8:00 – 13:00
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze