Úvod

Betonová dlažba s jedinečnou ochranou před znečištěním

Terasy, zimní zahrady, kuchyně, parkovací stání, zpevněné plochy u bazénu, to všechno jsou místa, kde se osvědčila betonová dlažba, vysoce odolná krytina s krásným přírodním vzhledem. Bohužel také betonová dlažba má své slabiny. Jednou z nich je čištění a údržba. Ze skvrn od oleje, červeného vína a dalších nečistot mají obavu takřka všichni majitelé dlažby. Tedy kromě těch, kteří zvolili dlažbu s jedinečnou povrchovou úpravou, která dlažbě poskytuje dokonalou ochranu před znečištěním.


Oblíbená betonová dlažba
Betonová dlažba se těší velké oblibě pro svůj krásný přírodní vzhled, který dodává terasám, parkovacím stáním a dalším plochám v okolí domu. Použití betonové dlažby je samozřejmě možné také v interiéru. Mezi další přednosti betonové dlažby patří dobrá odolnost vůči povětrnostním vlivům i špíně a dlouhá životnost. Ovšem k tomu, aby betonové dlažba dokázala tyto užitné vlastnosti zajistit, je zapotřebí impregnace, kterou je nutno provádět opakovaně. Dlažba s jedinečnou povrchovou úpravou CSB-CLEAN PROTECT však dodatečnou impregnaci nevyžaduje, a přesto je vůči znečištění odolnější než standardně vyráběná betonová dlažba.

cs beton dlazba

Bezkonkurenční ochrana před znečištěním
Jak je to možné? Tajemství dlažby s naprosto bezkonkurenční ochranou před znečištěním spočívá ve způsobu výroby. Namísto běžné impregnace aplikované na již hotovou dlažbu se v případě dlažby CSB-CLEAN PROTECT přidává směs ochranných látek do základní betonové směsi. Tato unikátní ochrana dlažby přináší jejím majitelům celou řadu výhod. Dlažba s ochranou CSB-CLEAN PROTECT je vysoce odolná nejen vůči povětrnostním vlivům, ale také proti nečistotám tak silného kalibru, jako jsou skvrny od oleje. Vynikající ochrana vůči UV záření garantuje dlouhodobou barevnou stálost a schopnost odpuzovat vodu.

dlazba cs beton

Čištění je hračka
Co v praxi nejvíce oceníte, to je velice snadné čištění. Když už dojde k potřísnění dlažby nežádoucí tekutinou, k očištění povrchu stačí vlhký hadřík. O běžných nečistotách ani nemluvě. Více informací o dlažbě s bezkonkurenční ochranou před znečištěním CSB-CLEAN PROTECT najdete na stránkách výrobce www.csbeton.cz. Ušetřete si starosti a pořiďte si dlažbu s tou nejlepší ochranou.

čištění dlažby

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze