Úvod

Barevná prostěradla zdůrazní design povlečení

Když vybíráme prostěradla zároveň s povlečením, můžeme své ložní prádlo pěkně sladit. Barevná prostěradla zdůrazní design povlečení a dají vyniknout jeho kráse.


Na barvě a materiálu záleží
Prostěradlo a povlečení spolu tvoří komplet. Proto je při výběru prostěradla důležité věnovat pozornost nejen kvalitě materiálu (nejlepší jsou samozřejmě prostěradla z přírodních materiálů, ideálně z 100% bavlny), ale také barevnosti. Dnes si můžete mít barvu prostěradla, na kterou si jen vzpomenete. Tabáková, slonová kost, královská modř, barva křemene nebo cappuccino, švestková, kaštanová atd. Velký výběr barevných prostěradel, ale také povlečení nabízí například obchod www.stella-ateliers.cz, kde najdete prostěradla ze 100% super česané mako-bavlny.


Pohodlné stlaní i spaní
Správně zvolený rozměr prostěradla je základním předpokladem pohodlného stlaní, a samozřejmě také spaní. Výhodou nákupu ložního prádla ve velkých internetových obchodech, které se specializují na tento sortiment, je možnost výběru z mnoha rozměrů. Na velikosti záleží především u samonapínacích prostěradel, která jsou oblíbená především pro svou tvarovou stálost, která je zajištěna gumou po celém obvodě.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze