Úvod

Atributem moderní kuchyně jsou lakovaná dvířka

Víte, co nosí moderní kuchyně? Pokud se však chcete dlouhodobě těšit z krásného designu a hladkého povrchu Vašich dvířek, svěřte svou zakázku do rukou pečlivého a spolehlivého dodavatele s mnohaletými zkušenostmi.


Řešení Vašeho interiéru

Firma Draft Inc. s.r.o., která se zabývá výrobou a lakováním nábytkových dílců, působí na českém i zahraničním trhu již 14 let, a může se pochlubit tisíci spokojených zákazníků, ať už se jednalo o realizaci soukromých, či komerčních interiérů. Lakovaná dvířka Draft v povrchové úpravě do vysokého lesku díky svému jedinečnému vzhledu, trvanlivosti barev a možnosti výběru z mnoha módních odstínů patří mezi populární cestu, jak zkrášlit tvář interiéru, především kuchyně. K výrobě nábytku Draft používá dílce vlastní výroby, což je samo o sobě zárukou kvality. Co nás na návštěvě ve firmě Draft nejvíce zajímalo, to byla právě zakázková výroba nábytku, především kuchyní, populárních vestavěných skříní a vysoce komfortních postelí na míru, které patří mezi nejžádanější druh nábytku. Mezi hlavní výhody zakázkové výroby patří zejména možnost přizpůsobit interiér individuálním potřebám zákazníků (což oceníme zejména v případě atypických interiérů, jako je např. mezonetový byt), stejně jako možnost dát prostor originálním nápadům. Výsledkem je pak krásný a dokonale promyšlený interiér, který plně vyhovuje Vašim potřebám, s osobitou tváří.

    


Navštivte interiérové studio

Pokud se rozhodnete svěřit realizaci svého interiéru, nebo jeho části, do rukou zkušeného a profesionálního týmu společnosti Draft, Vaše první kroky nejprve povedou do interiérového studia. V interiérovém studiu Draft Vám v rámci odborného poradenství vypracují návrh řešení dispozice ve 3D programu, a to včetně zaměření interiéru. Pak už přichází na řadu slíbená zakázková výroba ušitá na míru přímo Vašim potřebám. Předtím si však ještě z neomezené palety barev a materiálů vyberete nábytkové dílce. Pokud se bude jednat o kuchyni, jistě oceníte možnost výběru ze širokého sortimentu vestavných spotřebičů. Služby, jako je doprava, či montáž nábytku jsou naprostou samozřejmostí. A jaké jsou další důvody, proč se rozhodnout právě pro Draft? Vedle kvality a možnosti výběru z neomezené palety možností, uvítáte příznivé ceny, a případně také splátkový prodej. Navštivte vzorkovou prodejnu Draft, anebo si na www.draft.cz prohlédněte ukázky realizovaných interiérů!

www.draft.cz

Seriál: Moderní kuchyně

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze