Úvod

5 tipů na využití portálu AkcniCeny.cz do konce roku

Od října do prosince se málokdo vyhne nákupní horečce. Nejdříve je to Halloween a spolu s ním české Dušičky. Pak už to jde ráz na ráz: nutné pořízení dárků celé rodině, surovin na vánoční cukroví, alkoholu a pochutin na oslavy Nového roku.


Máte hrůzu ze všech těch výdajů?
Dnes už nemusíte. Stačí navštívit portál AkcniCeny.cz a začít vybírat z tisíců akčních nabídek prodejců potravin, parfumerie, elektroniky, bílého zboží, textilu, sportovních potřeb, nábytku a podobně. Získat dokonalý přehled o aktuálních slevách nebylo nikdy jednodušší. Stačí rozkliknout kategorii Letáky, Zboží či Prodejny. K tomu budete mít jako na dlani i ceny pohonných hmot a otevírací doby prodejen, což určitě zhodnotíte při cestování po České republice. K dispozici jsou i online nákupní seznamy, spotřebitelské testy nebo éčka v potravinách pro váš kvalifikovaný nákup.

A nyní konkrétní tipy na využití portálu AkcniCeny.cz nebo stejnojmenné mobilní aplikace do konce roku:
1. Halloween pronikl i k nám a spolu s ním dýně, rozmanité dekorace, dětské strašidelné kostýmy a speciální cukrovinky. Ostatně Halloween, stejně jako Dušičky, je vzpomínkou na zesnulé a obě tradice pocházejí z dob starých Keltů. Ať už zapálíte svíčky na hrobech či ve vydlabané dýni, určitě jich budete potřebovat hodně. Abyste ušetřili, zadejte příslušné zboží nebo téma (například dýně, svíčky, Halloween) do vyhledávacího řádku portálu AkcniCeny.cz a pak už jen vybírejte, co se vám hodí.
2. V letákových akcích prodejců potravin se v říjnu vyplatí nakoupit rovněž oleje, tuky, cukr, konzervovaná a marinovaná masa. Můžete se tak předzásobit surovinami na pečení vánočního cukroví a silvestrovskou oslavu.
3. S koupí alkoholu však zkušení obchodníci radí vyčkat na první dekádu listopadu.
4. Následně počítejte s tím, že s blížícími se Vánocemi, zhruba od druhého listopadového týdne, postupně vzrůstají ceny cukrovinek, alkoholu, džusů i dalších nealko nápojů.
5. Bohužel v roce 2018 se nevyskytuje tolik slev na vejce či mléko jako v minulých letech. Přesto vám poradíme, jak nezmeškat koupi až o 85 % zlevněných potravin, spotřebního zboží i potřeb pro dům, byt a zahradu. Nastavte si na portálu AkcniCeny.cz zdarma Strážce slev, který vás následně upozorní e-mailem na veškeré artikly, které si přejete získat co nejlevněji. Největší zájem je o Strážce slev másla, mléka, piva, oleje, cukru a kávy, můžete však zadat cokoli podle vašich aktuálních potřeb.

Prozkoumejte ještě dnes portál AkcniCeny.cz a začněte výrazně šetřit na běžných každodenních i větších svátečních nákupech!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze