Ušití polstrování na zahradní nábytek na míru
Téma: Ušití polstrování na zahradní nábytek na míru
   Kategorie: Zahrada a domácí mazlíčci

 
od: Golas, 7.8.2019 8:13:35
Řeším polstrování na zahradní křesla a lehátka, ale problém je jednak rozměr a jednak to, že bych si představovala světle modrou barvu (ať mi celé posezení ladí s bazénem), ale takovou sadu polstrování se mi nedaří najít ani na eshopu, ani nikde v klasickém obchodě. Nedokáže někdo z Vás poradit nějakou osvědčenou firmu, která šije polstrování na míru tak, aby si mohl zákazník naspecifikovat vše, co je třeba? (především rozměry a barvu)
od: Miris, 30.8.2019 12:59:22
Něco podobného jsme řešili cca před půl rokem a nakonec si nechali ušít posltry u tohoto prodejce www.a-market.cz/3491-polstry-na-zahradni-nabytek Něco mají klasicky v běžně dostupných barvách skladem, ale dá se domluvit i na výrobě na míru v různých velikostech i barvách.
od: Golas, 30.8.2019 13:00:53
Moc děkuji- něco takového jsem potřeboval slyšet. Ty polstrování, které mají v nabídce vypadají hezky- pokud budou schopni dodat to samé ve světle modré, tak to bude perfektní.
od: Vladas, 19.2.2020 8:11:43
U nás v Olomouci šijí polstry na zakázku- jestli jste nic jiného nesehnal, tak se ozvěte- předám kontakt
od: Janavyro, 26.6.2020 13:31:31
Podle mě to určitě půjde, jestli chceš pěkný výběr barev, vzorů a materiálů, tak se podívej na https://www.goldea.cz/latky-metraz . A pěkný návod na šití jsem viděla zde https://www.youtube.com/watch?v=pmFzEjDgKWU
od: ivapekar, 24.6.2022 17:48:13
To je neskutečné, konečně je tady několik lidí, kteří se baví o tom, jaký https://www.atan.cz/zahradni-nabytek venkovní nábytek si letos na svoji chalupu pořídí. Víte, my s manžílkem bychom konečně chtěli sáhnout po tvrdém dubu, ale ještě nevíme, jak na tom budeme finančně. Prodáváme totiž víno a vloni kvůli suchům jsem toho sklidili mnohem méně než v letech předchozích. Je to těžká dřina.


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze