MM reality recenze
Téma: MM reality recenze
   Kategorie: Reality

 
od: Pavel1978, 9.4.2019 12:10:48
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli jste někdo spolupracoval s nějakým makléřem z MM reality? Chceme prodávat byt a kupovat větší a ten větší nabízí právě MM reality, manželce se moc líbí a tak přemýšlíme, že je oslovíme a uzavřeme s nimi obchod. Před tím bych chtěl ale vědět nějaké osobní zkušeností někoho z vás, jak to s nimi probíhá, jestli všechno bylo ok, jestli jsou rychlý atp..Budu rád za každou vaši zkušenost.
od: srpan, 16.4.2019 14:35:48
Pavle dobrý den, přes mm reality respektive jejich makléře máme rodinný dům cca 3 roky. Využili jsme i jejich hypotečního poradce a vše ok.
od: Leosh, 26.4.2019 12:01:21
Také mám osobní zkušenost s touto MM realitní společností. Nejdřív jsme chtěli prodávat byt sami, ale potom co to všechno obnáší jsem si raději řekl, že tím zaměstnám někoho kdo se tím specializuje a jsem za to rád. Za sebe doporučuji.
od: Pavel1978, 2.5.2019 11:38:41
Děkuju vám moc za zkušenosti a názory. Jsem nevěděl, že MM reality nabízí i hypoteční poradce to je pro nás docela plus.
od: Victor, 9.5.2019 11:54:35
MM reality jsou velká firma, měla by tam být nastavená nějaká pravidla pro všechny, jak pro makléře tak hypoteční poradce. Já vždycky preferuji větší firmy o kterých se můžu něco dozvědět, než nějaké nejmenované ale méně známé.
od: Kladie, 17.5.2019 10:01:50
za sebe po více zkušenostech možná i trochu radím makléře…když jsem viděla kolik je kvůli prodeji papírování, schůzek atp…MM reality mi nabídly makléře, který toho hodně zařídil…
od: Josefis, 24.5.2019 8:30:22
Já si taky myslím, že v takových případech je na místě vyhledat pomoc realitního makléře. U MM reality znám jednoho makléře.
od: radankaa, 4.7.2019 11:46:53
Máme zkušenost s MM reality a to uplně bezproblémovou. S makléřem jednal především manžel ale všechno bylo tak jak jsme potřebovali. Nebudete mít starosti s jejich pomocí.
od: Annie Z., 20.8.2019 12:00:30
Veliká spokojenost s MM reality. Vstřícné jednání, moc milí makléři. Vše proběhlo hladce, rychle, bez zbytečných průtahů. V případě potřeby na telefonu, ochotní se vším poradit. Tak jsem si představovala tuto spolupráci.
od: adam67, 11.11.2019 15:11:39
Mohu doporučit hodnocení na https://fermakleri.cz/ Neřešte ani tak hodnocení realitky jako hodnocení konkrétního realitního makléře. Když si člověk vybere nebo mu je přidělen amatér, byť je pod známou realitkou, tak je to v háji :(
od: Roman Kozák, 5.2.2020 7:41:48
Nám byl jeden makléř z MM realit přímo doporučený, ale bohužel už si nevzpomenu na jméno, už je to pár let dozadu, ale hodně nám pomohl s koupí pozemku o který jsme měli veliký zájem.
od: Dave, 11.3.2020 11:56:32
My jsme šli na slepo asi do tří realitek a osobně nám lidsky nejvíc sedli ten v m&m reality, měl za sebou slušnou praxi takže jsem se nebál mu to svěřit do rukou a zkušenost dobrá.
od: fenclv, 17.4.2020 11:08:39
Já přes MM reality prodával byt ve středočeským kraji, a nevím jestli to bylo tím že byt měl dobrou poloho, nebo se makléř hodně snažil, ale tak rychlý prodej jsem nečekal, asi do týdně už jsme měli zájemce a makléř to všechno vyřídil hodně hodně rychle.
od: jarosouky, 21.5.2020 11:00:59
To nás se zas stalo že jsme náhodou našli inzerát a úplně ideální dům asi 5 minut po tom co ho nahráli na web, až se nám makléř smál že jsem určitě čekali celé dny než se tam tento dům objeví, ale bylo to fakt štěstí. Makléř nás pak co nejdříve vzal na prohlídku a po rozhodnutí že ho berem se všechno vyřešilo dost rychle.
od: Honza44, 18.6.2020 12:34:07
My jsme s makléřem byli asi na 5 prohlídkách, sice pokaždé našel dům co nám seděl, ale vždycky se našlo něco co se nám nelíbilo (špatná příjezdová cesta, lehce svažitý pozemek) ale ten pátý si nejspíš nechal jako třešničku na dortu, protože ten je top, a jsem rád že se nám povedlo ho získat.
od: Riggo, 8.7.2020 12:48:44
Já jsem byl v pozici toho prodávajícího, a musím říct že jsem byl na konci velmi rád že jsem to všechno odevzdal makléři. Prohlídky dělal sám, pak mi jen přednesl kolik je potencionálních lidí a jaký by byl nejspíš vhodný, já se tak sešel jen s pár lidmi a vybral si. Smlouvy a vše okolo připravil on, a co jsem ocenil že jsem měl peníze velmi rychle na účtu a přepis nemovitosti se nijak neprotahoval.


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze