kosmetické studio - vybavení
Téma: kosmetické studio - vybavení
   Kategorie: Obytná zóna

 
od: kuluk, 14.4.2016 19:43:48
dobrý den, provádím rekonstrukci malého bytečku a budu z něj dělat malé nehtové studio. potřebuju vytvořit malou čekárnu a pak samotnou pracovní místnost. vše bych chtěla oddělit skleněnými dveřmi, které nebudou otočné ale posuvné. líbí se mi pískovaé sklo, jen nevím, jestli se dá tato varianta posuvných dveří udělat ze skla. děkuji za informace.
od: KotovaP, 26.4.2016 10:21:43
Dobrý den, určitě je tato varianta možná. Před pár dny jsem byla v salonu a tam právě touto kombinací pískovaného skla řeší místůstky. Bavila jsem se o tom i s majitelkou, protože se mi líbí, že přes to pískované sklo nejde skoro vůbec vidět, takže jsem to už navrhla manželovi, že by bylo na čase zrekonstruovat koupelnu :D.
od: Mel78, 2.3.2022 8:00:43
od: Mel78, 2.3.2022 8:03:17
Zdravím, měla jsem podobnou vizi udělat si v bytě studio permanentního make-upu podobné jako třeba toto https://radchenko.cz/ Ale po průzkumu konkurence právě v Praze jsem zjistila, že by v neměla šanci se uchytit. Některá studia jako třeba i to výše zmíněné mají zde už letitou prestižní klientelu. A já bych musela první roky v tomto oboru asi bojovat o přežití.


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze