nové dveře
Téma: nové dveře
   Kategorie: Vše kolem domu

 
od: kukulin, 18.1.2016 21:40:16
ahoj, potřebuju poradit kde sehnat dveře. viděla jsem někde na fotkách takové ty dveře, co splývají se zdí. vypadá to moderně a tak šmrncovně. díky za radu
od: hanka5, 2.2.2016 20:45:07
Ahoj, po takových dveřích jsem se scháněla, viděla jsem je totiž v nějakém časopise a strašně se mi to líbilo, tak jsem prošla web a narazila jsem na ně u vekry, zajeli jsme se k nim podívat a nechala jsem si je hned udělat domů a vypadají vážně dobře, tak se zkus podívat tam nebo prokoukni web.
od: eyra, 5.2.2016 11:39:10
Ahoj, máme takové dveře v kanceláři a opravdu s Tebou musím souhlasit, vypadají bezvadně a jsou jakoby neviditelné, když splývají se zdí. Vím, že jsme se o těchto dveřích bavili a dělá to firma, co se specializuje i na to grafosklo, omlouvám se, ale název firmy si nějak nevybavuju. Zkus mrknout na ten net.
od: ivapekar, 29.6.2022 22:40:05
Mám pro vás tip najedno super https://www.prazskyzamecnik.cz/ zámečnictví, které působí po Praze. Nepřeju teda na druhou stranu nikomu aby potřeboval služby někdy támhle ve tři ráno při návratu z Andělu využívat, ale zase.. znát dobrého pomocníka v nouzi je dobré a to neustále a ve všech ohledech.


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze