Úvod

Vnitřní dveře dotvářejí interiér, inspirujte se

Vnitřní dveře významně dotvářejí interiér, a proto se jejich vzhled vyplatí nepodcenit. Že to dobře víte a své dveře vybíráte pečlivě? Právě pro Vás jsme připravili inspiraci vnitřních dveří.


Univerzální klasika
Pokud patříte mezi příznivce tradičních řešení a máte interiér vybavený klasickým nábytkem, modelová řada Note Vás jistě osloví. Díky možnosti výběru z různých povrchů a lišt zde najdete ty pravé dveře pro Váš domov.

Dvere Note - dyha bubinga krajena

Chlouba moderního interiéru
Pokud chcete vnitřní dveře, které budou zároveň plnit funkci dekorativního prvku, nechte se okouzlit elegantním vzhledem dveří Harmonie. Pokud jste nároční, můžete si dopřát některý exkluzivních modelů v masivním provedení.

Dvere Harmonie - dyha hruska

Dveře pro hravé
Milujete hry? Spojujte a oddělujte jednotlivé místnosti svého království dveřmi Domino. Moderní konstrukce a design jsou zárukou výborné funkčnosti a dlouhé životnosti. Příznivá cena Vás mile potěší.

Dvere Domino

Je libo věšáková stěna?
V předsíni není nikdy místo nazbyt. Designové dveře Hanum, které v případě potřeby ochotně poslouží také jako věšáková stěna, se sem proto skvěle hodí. Z pestrého vzorníku dekorů dřevin je radost vybírat.

Dvere Hanum s vesakovou stenou

S moderním prosklením
Vnitřní dveře s plošnou skleněnou výplní patří mezi trendy moderního bydlení. Dodejte svému domovu ještě více luxusu a nechte v něm rozkvést krásné dveře s gavírovaným vzorem ve skle jménem Lotos.

Dvere Lotos - vysoky lesk cerna

Celodřevěné bez výplně
Dáváte přednost celodřevěnému provedení bez výplně? Máte je mít. Také interiérové dveře Tarugo se mohou pochlubit vysoce moderním nadčasovým vzhledem.

Dvere Tarugo - dyha javor

Hliník se odstěhoval na dveře
Patříte mezi příznivce nevšedních řešení? Namontujte si do zárubní ne dřevěné, ale kovové dveře Metalik vyrobené z hliníkových profilů. Elegantně vypadá také kombinace hliníkové zárubně a dřevěné výplně.

Dvere Metalik float cire

Variace pro posuvné a skládací dveře
Pokud nejsou Vaše obytné místnosti příliš prostorově velkorysé, anebo hledáte řešení do předsíně, kde nikdy není místa nazbyt, za úvahu stojí posuvné dveře. Další z možností představují skládací dveře, které vypadají velmi honosně, a sluší především jídelnám. Také u těchto typů máte stejně jako v případě klasických otočných dveří spoustu možností. Z bohaté palety různých designů a pestrého vzorníku dekorů dřevin je radost vybírat.

Dvere dvoukridle posuvne dvere

Novanta skladaci dvere

Více inspirace pro Vaše interiérové dveře načerpáte na stránkách www.dodo-dvere.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze