Úvod

Zahradní doplňky z technoratanu

Domácnost zdobí nejen nábytek, ale také bytové doplňky, které přinejmenším zútulňují prostor, v němž žijeme. Různé doplňky si ale pořizujeme také proto, že se nám líbí nebo se na určité místo jednoduše hodí.


To platí pro veškeré prostory, které užíváme, a to včetně malých balkonů, prostorných teras či zahrad. Zahradní či venkovní doplňky mohou být například z technoratanu a mohou tak skvěle ladit s nábytkem stejného materiálu. Ratanový nábytek z technoratanu společně s doplňky vytvoří dokonalou kombinaci, kterou nelze přehlédnout.

Ve jménu elegance
Domácnost i vzhled zahrady v průběhu života měníme k obrazu svému. Někdo má rád jednoduchost, jiný praktičnost a další si potrpí na luxus a eleganci v každém kousku svého obydlí. A právě ve jménu elegance a luxusu je i ratanový nábytek z technoratanu či jeho doplňky. Kromě tradičních sestav, tedy stolu a židlí nebo stolu a křesel mohou zahrady plnit ratanové pohovky. Ty mohou být ve stylu dvojkřesel, rohových sedaček nebo pohovek se stahovací stříškou. Tu využijeme hlavně v případě, že nemáme slunečník a chceme se chránit před sluncem nebo nepříjemným větrem. Existují však i altány z technoratanu, které jsou praktičtější než stříška u pohovek a dokonce ochrání i před slabým letním deštěm.
 
Umělý ratan může zastoupit prakticky jakýkoli materiál, čehož jsou důkazem například i truhly s úložným prostorem nebo elegantní květináče několika velikostí. Květináče z technoratanu mohou stejně jako nábytek z technoratanu stát ve vnitřních, ale i venkovních prostorech. Hodí se do obývacího pokoje, ale i do zimních zahrad, na terasy nebo k bazénu. Tam bychom neměli zapomenout ani na ratanová lehátka, která jsou potřebná nejen u bazénu. Součástí lehátek může být polstrování, které je stejně jako materiál lehátka odolný vůči vlhkosti i zašpinění a to se hodí zejména u bazénů.
 

Zahradní nábytek z technoratanu nabízí mnoho prvků a díky své hliníkové konstrukci jsou všechny snadno přenositelné. Nábytek je za příznivé ceny a nyní je možné ho zakoupit až s 25% slevou.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze