Úvod

Vyřešte spaní boxspringem nebo novou postelí

Boxspring je nejen oblíbený, často využívaný, ale také velmi účelný a účinný. Že nevíte o čem je vlastně řeč? Tak se pojďte s tímto důmyslným vynálezem seznámit blíže!


Boxspring je v podstatě postelový systém čili řešení spacího prostoru kontinentální postele poněkud odlišným způsobem, než známe. Boxspring je velmi často používaný v zahraničí, v renomovaných hotelech, ale už i u nás má své věrné zastánce.

prurez kontinentalni posteli
Proč tomu tak je? Komfort ležení spočívá ve spodní pružinové matraci v rámu (v tzv. boxu), která posteli dodá ortopedické vlastnosti a slouží jako podklad pro horní matraci. Tu si klient u kontinentální postele již vybírá sám, na základě svých požadavků. A pokud zkombinuje boxspring s výbornou matrací, má o nerušený a klidný spánek vystaráno! Navíc si může zvolit i různá čela k rámu.
Boxspring je tedy ve své podstatě jednoduchý, účelný a přitom s výjimečnými možnostmi a vlastnostmi. Elastický komfort zajistí hluboký a kvalitní spánek, celá konstrukce pak umožňuje dokonalou cirkulaci vzduchu, čímž dochází k odvádění nadbytečné vlhkosti mimo lůžko.
okrova calounena postel
Výborných vlastností dosahují i další postele z nabídky společnosti ProSpánek. Vynikající kvalitou zpracování i výběrem materiálů se vyznačují čalouněné postele, u kterých lze zvolit variantu s úložným prostorem nebo bez něho, elektrické ovládání roštů, či jinou verzi čela postele.
Neopominutelný je i vzhled jednotlivých čalouněných postelí. Od jednoduchého až po luxusní, od světlých barev až po dominantní a syté odstíny.

kvalitni postele ProSpanek

Zlákal vás boxspring, nebo máte zájem o novou kvalitní postel? Neváhejte a nechte si poradit ve společnosti ProSpánek (www.prospanek.cz), tedy tam, kde postelím rozumějí nejlépe.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze