Úvod

Vše pro pohodu a skvělý relax!

Také je pro Vás domov místem pohodlného a ničím nerušeného odpočinku? Pokud chcete svou soukromou oázu klidu dovést k dokonalosti, vybavte ji těmi pravými společníky pro skvělý relax! Poradíme Vám, kde je pořídíte!


Zázemí pro odpočinek 
Naše touha po dokonalém odpočinku nás zavedla až na stránky internetového obchodu www.asnilek-shop.cz
, kde jsme našli širokou rodinu relaxačních pomocníků, jako jsou například polohovací pomůcky, relaxační koupele, termofory, sedací pytle, relaxační a polohovací vaky, relaxační polštáře nebo vajíčka, baby lehátka, kojící polštáře, antistresové hračky, vlněné koberce a mnoho dalšího. Nabídka je natolik bohatá, že nám dovolila, abychom se zaměřili pouze na nejoblíbenější typy výrobků:

Sedací vaky – přátelé do pohody
Kdo by neměl rád sedací vaky! Tento nábytek, který se dokonale přizpůsobí lidskému tělu, je tím pravým společníkem nejen pro chvíle odpočinku! Jejich náplň z měkkých polystyrénových kuliček Vás příjemně obklopí a Vy se můžete oddávat sladkému snění, nebo jiné formě relaxace. Relaxačním vakem potěšíte zástupce všech věkových kategorií, stejně jako své čtyřnohé miláčky! A navíc jimi neobyčejně zatraktivníte svůj interiér.

Je libo potah z bavlny či kůže? Hruška, banán, srdce, trojúhelník, obdélník, či kruh třeba v designu fotbalového míče? Račte si vybrat z mnoha zajímavých provedení, tvarů, barevných kombinací a velikostí.

     

Náš tip: relaxační vajíčko z polystyrénových kuliček, které umožňuje neskutečnou variabilitu použití. Může na něm odpočívat miminko i dospělá osoba.

                   

Když koberec, tak vlněný
V obchodě nás dále zaujala velmi bohatá nabídka ručně tkaných vlněných koberců z 100% novozélandské vlny. Vlněné koberce mají ve srovnání s ostatními druhy koberců mnoho předností. Vyznačují se snadnou údržbou, dlouhou životností a vysokou kvalitou. Nemusíte mít obavy ani z možných alergických reakcí. Vlněné koberce totiž roztočům neposkytují příznivé životní podmínky. Při pravidelné údržbě se v nich drží až o padesát procent méně poletujícího prachu než na holé podlaze. Stejné vlastnosti mají také dětské bavlněné koberce, jejichž barevnost si Vaše děti zamilují. Český návrhář a výrobce koberců VOIVO sleduje aktuální módní trendy, a proto na letošních modelech nechybí květinové vzory a zvířecí motivy!

Náš tip: ručně tkaný vlněný koberec Hippie s květinami na černém podkladě nadchne nejen příznivce retro stylu.

              

Ať už chcete položit koberec do libovolné místnosti Vašeho domu, z pestré palety mnoha různých designů, tvarů, rozměrů a barevných odstínů si jistě vyberete! A doprava? Tu máte zdarma po celém území České republiky!

www.asnilek-shop.cz

Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze