Úvod

Vířivé vany promění koupelnu v malé lázně

Milujete koupání a masáže? Pořiďte si domů vířivou vanu, která promění Vaši koupelnu, anebo jiný prostor v malé lázně. Vířivé vany se vyrábějí v mnoha provedeních a můžete si k nim vybrat z bohaté nabídky příslušenství.


Dokonalý relax
Odpočinek ve vířivé vaně navozuje příjemné uvolnění po celém těle a zbavuje nás stresu a napětí. Spojení účinků teplé vody a masážních trysek je tím nejlepším lékem na ztuhlé svaly, ale také učiněným balzámem na duši. Proto se vířivé vany staly oblíbeným doplňkem domácích relaxačních center. Vířivku si můžete nechat zabudovat do koupelny, ale i do jiné místnosti v domě či bytě. Venkovní vířivky nabízejí možnost spokojené relaxace na terase. 



Komfortní příslušenství
Výrobci vybavují vany příslušenstvím, které má uživatelům pobyt ve vaně co nejvíce zpříjemnit. Odkládací prostor, kam si můžete dát občerstvení, je naprostou samozřejmostí. Zajímavé jsou však vířivé vany s vestavěným přehrávačem, anebo podvodními reflektory. Koupelovou masáž za doprovodu intimního osvětlení a oblíbené hudby lze dovršit snad už jen sklenkou pravého šampaňského s čerstvou jahodou.


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze