Úvod

Tibetská atmosféra u vás doma

Charitativní Shop ProTibet funguje pod záštitou neziskové organizace MOST, o.p.s. Nákupem v eshopu podpoříte chod rozvojových projektů na pomoc Tibeťanům v Tibetu a indickém exilu.


I letos jsme na podzim přivezli od Tibeťanů produkty, u kterých věříme, že Vám zútulní byt či domácnost a budou se Vám líbit.

Po roční přestávce jsme pro naše příznivce připravili kalendář na rok 2017, který je opět mozaikou fotografií a textů spjatých s tibetskou kulturou a spojující různorodá témata – od těch buddhistických až po zábavu a volný čas. Krásné a magické fotografie jsou doplněné o myšlenky a citáty, které přenesou do Himálaje nejen pohledem, ale i duší.

V našem eshopu jsou velmi oblíbené tibetské mísy, které se vyrábí ze 7 kovů, kdy má každý kov jiný zvuk a jinou frekvenci. V takovéto komplexní sestavě pak vzniká pestrá a bohatá škála tónů od hluboce dunivých až po zvonivě vysoké. Podle našich zkušeností mísa hezky doplní interiér a navíc slouží jako praktický doplněk pro dokreslení atmosféry hor a dálek.

zlata tibetska misa

Navíc, pokud si doma zapálíte vonné tyčinky s prvkem léčivých bylin a dalších přírodních přísad. Můžete si vybrat z několika druhů vonných tyčinek, u každé zaručujeme kvalitu bez chemických látek. Tyčinky jsou používány k náboženským obřadům, meditacím a pro celkovou duševní a fyzickou pohodu, jakož i k provonění vašeho domova a navození atmosféry tisíciletých buddhistických chrámů Tibetu.

tibetske vonne tycinky

Pokud jste doma u vonných tyčinek zvyklí meditovat, můžete si v našem eshopu koupit meditační polštáře v zajímavém designu s tradičními tibetskými vzory. Polštář lze použít jako pomůcku pro meditační praxi, kdy podpoří správné držení těla, zejména rovná záda. Lze jej však také použít na sezení doma na židli nebo v přírodě. Polštář lze v polovině přeložit a zdvojnásobit tak jeho výšku, díky možnosti složení je jednoduchý jeho transport.

tibetsky cerveny meditacni polstarek

Jestli máte doma hodně knížek a jste zvyklí pravidelně číst, bude se vám hodit brokátový obal, který zajistí elegantní ochranu pro vaše knihy. Vnější strana obalu je z brokátu a celý obal lze zafixovat.

zelena obalka na dopisy

Našimi projekty i prodejem na eshopu se snažíme zachovat tibetskou kulturu. Náš eshop nabízí široký sortiment produktů vyrobených Tibeťany, kdy u nás koupíte tibetské mísy, sošky, deky, šály a šátky, náramky, knihy, tašky, peněženky, obaly na telefon nebo buddhistické předměty.

Nakupovat můžete na www.shop.protibet.cz. A nezapomeňte, že každý Váš nákup udělá radost i na druhém konci světa.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze