Úvod

Tapety jsou opět v módě, vyberte si tu svou

Společnost 3Decor Design byla založena v roce 2010 a zabývá se interiérovým designem. Jedná se o nové designerské studio s inovativním a originálním produktem: 3D tapetami. Tapety jsou dnes opět v módě a studio 3Decor design přišlo s novým konceptem a typem materiálů.


Tapety na míru každému interiéru
Na rozdíl od klasických tapet, kde se obvykle opakuje stejný jednoduchý vzor na celé ploše zdi, tapety 3Decor naopak pokryjí Vaši zeď jedním velkým plasticky působícím designem. K dispozici jsou 4 standartní rozměry tapet, ale není problém vyrobit tapetu v jakékoliv velikosti na míru Vašemu inerieru.

3D tapeta na stěně

Povrchová úprava

Můžete si také zvolit povrchovou úpravu tapet a vybrat si ze dvou různých variant: classic /struktura jemné omítky/ a samolepící /hladká folie bez struktury/. Tapety samozřejmě splňují všechny nezbytné normy EU.

potisk v kuchyni

Všestranné využití tapet

Nabídka 3D motivů je široká, některé designy se hodí spíše do klubů, restaurací či kaváren jiné zase dokáží příjemně zútulnit Váš domov. Kromě tapet nabízí 3Decor své designy také ve formě originálních obrazů na malířském plátně, kovu nebo PVC deskách, skle, kachličkách, nebo lze motivy aplikovat na dřevo a je možno z nich dále vyrábět vestavěné skříně či kuchyňské linky. Další z možných aplikací jsou potisky topení, stínících systémů, koberců a pryskyřicových podlah.

3D roleta a 3D obraz

Originalita a certifikát pravosti

Dále určitě stojí za zmínku, že každý motiv se prodává pouze v omezené sérii 10 kusů a pak se stáhne z prodeje, aby byla zaručena originalita a exkluzivita produktů. Proto je také každý výrobek dodáván společně s certifikátem pravosti, podpisem výtvarníka a registrovaným sériovým číslem.

kobercová tapeta

A jak vlastně takové 3D motivy vypadají? Podívejte se na galerii na stránkách www.3decor.cz a posuďte sami.

Tip pro Vás
V období od 17.6. do 16.7. se zúčastněte soutěže a vyhrajte zajímavé designové prvky do Vašeho domova dle vlastního výběru.


3Decor Design logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze