Úvod

Skleněné police dodají kuchyni na eleganci

Skleněné police nacházejí v moderních interiérech čím dál širší uplatnění. Za svou popularitu vděčí především svému nadčasovému vzhledu, stejně jako schopnosti designové odlehčit a prosvětlit místnost – například kuchyni.


Skleněné police mají dobrou nosnost 
Použití skleněných polic v domě je velmi široké. Příjemně prosvětlí obývací pokoj, opticky zvětší koupelnu, anebo zatraktivní předsíň. My jsme se ale zaměřili na jejich použití v kuchyni, kde nejsou pouhým módním hitem, ale také praktickou záležitostí. Jednou z výhod představuje jejich vysoká nosnost. I když sklo může působit poněkud křehkým dojmem, hodně toho unese. Chce to jen správné a stabilní ukotvení. Především v malých kuchyních oceníte, že Vás skleněné police opticky neokrádají o vzácný prostor. Předměty na skleněných policích působí přehledným a uspořádaným dojmem. 

Oblíbené kombinace materiálů 
V moderní kuchyni často najdeme kombinované police, například skla a kovu, které si oblíbil především minimalismus. Sklo si však dobře rozumí také se dřevem. Pokud se Vám líbí kombinované zařizovací prvky, volte jejich materiály vždy s přihlédnutím k celkovému ladění interiéru. Při respektování tohoto pravidla se bude Vaše kuchyně pyšnit nadčasovou elegancí. 

Kam dál ?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze