Úvod

Samozavlažovací květináče Elho se o Vaše rostliny postarají

Čas dovolených se nezadržitelně blíží. Také přemýšlíte, kdo se Vám postará o květiny v době Vaší nepřítomnosti? Víte ale, že existuje mnohem elegantnější řešení, než dávat klíče sousedovi, anebo úkolovat svou sestru, která bydlí na opačném konci města? Představujeme Vám samozavlažovací květináče, ve kterých rostliny vydrží až 4 týdny bez zalévání.


Samostatné rostliny
Vypadá to, že emancipace dorazila také do světa rostlin. Pokojové rostliny se dokážou starat samy o sebe, zatímco Vy si můžete klidně užívat na dovolené. Chce to jen pořídit jim ty správné květináče. Samozavlažovací květináče ELHO se až 4 týdny dokonale postarají o to, aby Vašim rostlinám vůbec nic nechybělo. Tedy ani voda, ani potřebné živiny. 

                              

Unikátní samozavlažovací systém
Schopnost květináčů ELHO postarat se o rostliny je dána vynikajícími vlastnostmi unikátního samozavlažovacího systému vyvinutého profesionálními pěstiteli. Celý systém je založen na tom, že se do květináčů vkládá pěstební vložka s dvojitým dnem. V tomto prostoru pak vznikne zásobník vody, z něhož si rostliny vezmou potřebné množství vody skrz absorbční štěrk. Zalévací šachta s vodoměrem ukazuje množství vody v zásobníku. Díky tomu přesně víte, potřebuje-li rostlina zalít.

           

​Dovnitř i ven
Pohledově příjemné designové květináče ELHO vedle své primární funkce plní také další, a to, že esteticky dotvářejí interiér, ale pozor, také exteriér. Využít je proto můžete i na terase či v zahradě. Jsou totiž odolné vůči UV záření a dokonce mrazuvzdorné. Proto si uchovávají svou barvu a nemusíte je na zimu schovávat. Naopak jsou ideální pro výsadbu stálezelených rostlin. Náš tip: Zpestřete svou terasu či domovní vchod stálezelenými rostlinami v luxusních samozavlažovacích květináčích. Vzhledem k nízké hmotnosti je manipulace s květináči velmi snadná. V pohodě ji zvládnou i příslušnice něžného pohlaví. Přestože jsou květináče lehké, nemusíte se bát, že byste je snadno rozbili. 

                          

Vše pro Váš domov a zahradu
Také se Vám květináče ELHO líbí a ptáte se, kde se dají koupit? Nalistujte webové stránky www.levnekvetinace.cz, kde kromě těchto šikovných obalů na rostliny najdete také pokojové rostliny, bio ekologické přípravky pro rostliny, zajímavé truhlíky mnoha tvarů, nerezové nebo designové květináče pro rok 2011 a spoustu dalších vychytávek. Přejeme Vám příjemný nákup a co nejvíce krásných chvil strávených ve společnosti Vašich rostlin.

www.levnekvetinace.cz

Seriál: Dekorace do bytu
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze