Úvod

Rodičům.cz, portál pro současné i budoucí rodiče

Máte doma nezbedného školáčka či předškoláčka, roztomilé batole, anebo dokonce miminko? Že na svého nového člena rodiny teprve nedočkavě čekáte? Portál Rodičům.cz Vám toto čekání zpříjemní a pomůže Vám dálkově vystudovat obor rodičovství!


Pro všechny rodiče 
Internetový portál www.Rodicum.cz je určený pro všechny rodiče zcela nezávisle na tom, jak mají velké děti. Každý si zde najde přesně tu kategorii, která ho zajímá. Těhotenstvím prenatálním vývojem miminka počínaje a obdobím dospívání konče. Na Rodicum.cz si můžete přečíst mnoho zajímavých článků plných osvědčených triků, cenných rad a doporučení, které Vám pomohou při nesnadném úkolu, kterým výchova dětí bezpochyby je. Jistě Vás zaujme také způsob, jakým jsou texty napsány. Vaše oči potěší velmi atraktivní a originální fotografie.

Moderní rodina ocení průvodce
 
Tento portál je vlastně praktický průvodce, který ocení všichni členové moderní rodiny. Nepředstavuje pouhé vodítko při výchově dětí a usměrňování mezilidských vztahů. Poskytne Vám konkrétní návody, jak si s dětmi hrát, jak s nimi jednat, nebo jak jim zařídit pokoj. Inspirace z oblasti bydlení jde i za hranice dětského pokoje. Jak by také ne, když útulný domov je nezbytným zázemím správně fungující rodiny! A kde se dobře vaří, tam se dobře daří. Proto zde najdete také recepty, co dětem (a nejen jim) dobrého a zdravého uvařit. Společné stolování rodinu utužuje! 

Zajímavé kategorie
 
V kategorii těhotenství se nám kromě Zajímavostí ze světa těhulek líbil čtyřicetidílný seriál Těhotenství týden po týdnu, který budoucí maminky citlivě provádí celým obdobím, od oplodnění vajíčka, až po odjezd do porodnice. Je prakticky zaměřen, radí maminkám, jak zvládnout těhotenské obtíže, a přitom si vychutnat všechny radosti, které se sebou tento stav přináší. Na seriál o těhotenství plynně navazuje seriál První rok života miminka, který má být oporou všem novopečeným maminkám. Poradí, jak miminko utišit, čím je krmit, jak přispívat k jeho rozvoji, nebo, jak připravit starší sourozence na jeho příchod. 

Také ostatní články o miminkách jsou velmi zajímavé. Dozvíte se například, jak a kam vyrazit s nemluvnětem na dovolenou, stejně jako, co mu zabalit se sebou, nebo jaká jsou oblíbená jména pro miminka.

Vzbudili jsme ve Vás zvědavost? Tak neváhejte a zavítejte na internetový portál www.Rodicum.cz.


Kam dál ?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze