Úvod

Rekonstrukce dětského pokojíčku a inspirace

V rámci našeho seriálu rekonstrukce domu krok za krokem, prošel kompletní rekonstrukcí také dětský pokojíček, kdy se nám z nevzhledné a ničím nezajímavé místnosti podařilo úspěšně vytvořit moderní dětský pokoj pro předškoláka.


Výmalba, podlaha a nábytek
Interiér dětského pokoje jsme ladili do světlých, spíše neutrálních tónů. Výmalbu jsme ponechali v tradiční bílé barvě. Bílý jsme zvolili také nábytek ovšem v kombinaci s optimistickou žlutou. Laminátovou podlahu v šedém nádechu jsme zateplili pomocí koberečků, protože děti si nejvíce hrají na zemi. Lamino jsme zvolili na podlahu, protože dobře vypadá, a snadno se udržuje, což je v případě dětského pokoje důležité.

Rekonstrukce detskeho pokoje

Rekonstrukce detskeho pokoje

Doplňky a další zařizovací prvky
Při výběru doplňků jsme se snažili najít kompromis mezi dětským vkusem a pravidlem, že méně znamená více. Dali jsme si záležet, aby spolu jednotlivé prvky, například kobereček vedle postele a panelové závěsy, barevně korespondovaly. Povlečení v 3D designu fotbalového hřiště podtrhuje moderní charakter chlapeckého pokoje. Nyní ještě zbývá pořídit vhodnou židli a také uvažujeme o praktickém kontejneru na ukládání hraček.

Detske povleceni v 3D designu fotbaloveho hriste
 
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze