Úvod

Recept na útulný a čistý domov

Víte, co mají společného krásné dveře a robotický vysavač? Přeci to, že se velkou měrou podílejí na vytváření domácí pohody. Dveře interiér esteticky povznesou, robotický vysavač se zase postará o dokonalou čistotu místností.


Společnost SAPELI, a.s., největší český prodejce interiérových dveří a zárubní na našem trhu, se rozhodla, že své zákazníky příjemně překvapí. Jak nám prozradil vedoucí marketingu, Mgr. Ota Meissner, SAPELI přichází s novou kampaní SE SAPELI JE ŽIVOT SNADNÝ. Jako odměnu za nákup stylových dveří, zárubní, stejně jako ostatního dveřního sortimentu SAPELI, dostanete luxusní robotický vysavač ECOVACS, a to ve třech kvalitativních a cenových úrovních (od 6 990,- Kč do 11 990,- Kč).
 

Volba tohoto typu dárku samozřejmě není čistě náhodná. Výměna dveří esteticky zvýší hodnotu každého typu bydlení. Jak ale ochotně potvrdí každá žena, samotný proces výměny je spojen s velkým nepořádkem. Často ani nemáte čas, abyste si své nové dveře jaksepatří prohlédli, a už v jedné ruce držíte mop, ve druhé vysavač, protože chcete co nejrychleji uklidit všechny stopy po řemeslnících. A takový robotický vysavač, to je velmi šikovná věcička, která odvede spoustu práce za Vás. Díky němu se můžete v klidu potěšit pohledem na své nové dveře.

   

Jen si představte tu pohodu. Zabořeni v sedačce popíjíte čaj a radujete se z toho, jak se Vám pomocí krásných dveří podařilo zútulnit Váš domov. Po podlaze šmejdí Váš domácí mazlíček, který se postará o dokonalou čistotu všech místností nezávisle na typu podlahy. Tuto pomoc oceníte zejména v předvánočním období, kdy času není nazbyt. Pokud tedy toužíte po krásných dveřích, které vnesou do Vašeho domova neobyčejně útulnou atmosféru, neodkládejte jejich pořízení na pozdější dobu. Využijte současné mimořádné nabídky. Více informací najdete na www.sapeli.cz.

Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze