Úvod

Ratanový nábytek interiér příjemně odlehčí

Také máte rádi nábytek z ratanu? Jistě je tomu tak pro jeho přirozený vzhled a neutrální design. Ratanový nábytek se dokáže přizpůsobit takřka všem typům interiéru, kterým navíc dodá přirozenou lehkost.


Šetrný vůči interiéru i přírodě
Ratanový nábytek se vyrábí z čistě přírodního materiálu – z ratanu. Jedná se o rychle rostoucí popínavou rostlinu, která se pěstuje v tropických deštných lesích jižní Asie v tzv. pralesních zahradách. Těžba ratanu nijak neohrožuje existenci deštných pralesů. Je tedy šetrná vůči životnímu prostředí. Vedle ekologičnosti a dobré ceny se těší ratanový nábytek velké oblibě pro svůj přirozený vzhled, díky němuž jím lze zařídit interiér pojatý v libovolném stylu. K nám se ratanový nábytek dováží. 

Vše pro milovníky ratanu 
Mezi tradiční prodejce předních českých dovozců patří RATAN-JIZBA známý svým rozsáhlým sortimentem ratanových výrobků. V internetovém obchodě www.ratanjizba.cz najdete nejen klasická ratanová křesla, židle, houpací křesla nebo taburety, ale i předsíňové stěny, komody nebo police. Oblíbenou součástí nabídky jsou stylové doplňky, například stojany na noviny či deštníky, květinové stolky, paravány, prádelní koše, lustry, lampy a stínidla. Jako jeden z mála prodejců nabízí RATAN-JIZBA také barové židle a postele. Jak vidíte, všichni milovníci ratanu si zde přijdou na své. Nábytek se vyrábí standardně ve dvou odstínech, v přírodní světlé a medové barvě. Vybrané kusy si můžete objednat v různých barevných provedeních. Nezbytnou součástí sedacího nábytku jsou čalouny, které se šijí z velmi kvalitních látek v různých designech. 

Ratanová inspirace pro Váš domov 
Vyberte si některou z moderních sedacích souprav, jako je například Chronea v provedení ratan tmavý med/banánovník. Hodí se především na terasu nebo do zimní zahrady. Pokud hledáte nějaký originální a zároveň vkusný kousek nábytku, určitě se Vám bude líbit křesílko se zásuvkou. Jestliže se nespokojíte s jedinou zásuvkou, nastěhujte si domů ratanovou komodu nebo kabinet. Svůj ratanový nábytek můžete dle libosti doplnit dřevěným nábytkem, ručně vyráběnou keramikou a celou řadou dalších dekorativních předmětů, jako jsou masky a sochy. Záleží jen na Vás, zda chcete svůj interiér jen odlehčit, anebo jej naplnit až ke stropu exotikou.

Tipy na dárky 
Jak jsme naznačili již výše, obchod RATAN-JIZBA se neomezuje pouze na výrobky z ratanu. Svůj domov můžete zútulnit výrobky ze dřeva, slámy a textilu, ale koupíte zde také dekorativní vázy a květináče, vonné svíčky, dřevěné hračky šperky a mnoho dalšího. Takže pokud hledáte šikovný tip na dárek, nezapomeňte navštívit internetový obchod www.ratanjizba.cz. Určitě si zde vyberete. Jestliže preferujete klasickou formu nákupu, zavítejte do kamenné prodejny RATAN-JIZBA. Najdete ji v Ostrově, který je vzdálený jen několik kilometrů od Karlových Varů.

www.ratanjizba.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze