Úvod

RECENZE - COOK@HOME MULTI VAŘIČ

Není nad domácí stravu, nejen, že přesně víte, co jíte, ale hlavně můžete ovlivnit způsob přípravy. Patřím mezi emancipované ženy, které se snaží dělat dobře svou práci, vychovávat své děti a přitom jim podávat kvalitní zdravou stravu. Právě proto jsem si velmi oblíbila multifunkční vařič COOK@HOME značky Russell Hobbs a hned se dozvíte proč …


1) Mnoho funkcí:
  • Pečení masa, chleba i koláče
  • Nadýchaná rýže
  • Vaření v páře
  • Pomalé vaření
  • Dušení
  • Výroba domácího jogurtu
  • Program polévka
  • Program ryba
  • Program kaše
2) Snadná obsluha i údržba – obrázková tlačítka jednotlivých programů, nepřilnavý povrch hrnce

3) Odložený start – až 24 h

4) Funkce udržení teploty – po dovaření se automaticky přepne do režimu udržování teploty


Pro první vyzkoušení jsem si vybrala jednoduché jídlo z jednoho hrnce, tedy u nás velmi oblíbenou krkovičku s cibulí a brambory. Dosud jsem toto jídlo připravovala výhradně v elektrické troubě a nevěřila jsem, že by tento vařič zvládl připravit toto jídlo ještě lépe. Ale ano, překvapil mě, maso bylo krásně měkké, brambory tak akorát a všechny ingredience se krásně spojily a vytvořily přímo skvostný pokrm, ač tak na první pohled nevypadá.

Russell Hobbs multifunkční vařič - krkovička s bramborem

Jako další jsem zkusila program maso a velmi mě zajímalo, zda se kuře skutečně upeče - přeci jen nahoře není žádná spirála, tak jak by se mohla opéct kůže do křupava? Navíc jsem si chtěla vyzkoušet funkci udržení teploty a tak jsem kuře do hrnce připravila ráno, než jsem šla do práce a potom několikrát volala 13 letému synovi, jak to vypadá. Hrnec vypnul kolem deváté hodiny ráno a ve dvanáct hodin vyndal kuře teplé akorát k jídlu a s křupavou kůrčičkou.

Russel Hobbs multifunkční vařič - pečené kuře

A co takhle připravit čínské nudle s křupavou zeleninkou v páře? Ano, i to je možné! Dolů do hrnce jsem dala vodu a nudle a nahoru košík na vaření v páře a do něj zeleninu (petržel, mrkev, čerstvé lusky a nakonec na cca 2 min. čínské zelí). Pro manžela jsem nakonec přidala na pánvi osmahnuté kuřecí maso. Chutnalo všem.

Russel Hobbs multifunkční vařič - čísnké nudle s křupavou zeleninou

Chválit bych mohla donekonečna, ale fotografie Vás jistě lépe přesvědčí:

Meruňková bublanina - nahoře sice není zlatá jako v klasické troubě, ale na chuti rozhodně neztrácí. Dávku jsem dala stejnou jako na velký plech.

Russel Hobbs multifunkční vařič - meruňková bublanina

Nadýchané meruňkové knedlíky – nadšená jsem hlavně z počtu, který se do hrnce vejde, klasicky na páře se mi pod mísu vešly jen čtyři, nyní jsem měla tedy oběd rychleji hotový – SUPER.

Russel Hobbs multifunkční vařič - nadýchané kynuté knedlíky

Domácí jogurt – po nich se jen zaprášilo. Použila jsem litr polotučného mléka a jednu neochucenou Aktivii a z toho bylo šest přesnídávkových skleniček.
Napodruhé jsem zkusila plnotučné mléko a řecký jogurt a výsledkem byl poctivý hustý jogurt.

Russel Hobbs multifunkční vařič - domácí jogurty

Poctivá čočková polévka – nepotřebuje komentář.

Russel Hobbs multifunkční vařič - poctivá čočková polévka

Závěrem bych chtěla říci, že mě multifunkční vařič COOK@HOME natolik uchvátil, že si jej jistě přibalím na dovolenou, kterou budeme letos trávit toulkami za krásami Čech. Už se nemůžu dočkat, až rodině upeču čerstvý koláč nebo uvařím oběd, aniž bych musela trávit celé dopoledne u plotny. Snadno a kdekoliv, kde je funkční elektrická zásuvka.
Využití však najde i po návratu doma. Není nad to, když se vám doma vaří jídlo a vy se můžete věnovat dětem nebo zajít opečovávat zahrádku nebo prostě jen tak odpočívat.

Jen si to představte, mít tak možnost ráno před odchodem do práce připravit suroviny, nastavit nového pomocníka a večer přijít a mít hotovou teplou večeři. Utopie? Kdepak, skutečnost!

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze