Úvod

Provence a retro interiér? Bez baterií to není ono!

Podlehli jste jedinečnému kouzlu francouzského venkova natolik, že jste se rozhodli dodat svému bydlení nádech Provence? Až budete zvelebovat domov polštářky, ubrusy, mýdlenkami, vonnými svíčkami a dalšími krásnými doplňky, nezapomeňte na vodovodní baterie. Na designové prvky, které umocní vzhled Vaší provensálské kuchyně i koupelny.


Když vůně levandule nestačí
Líbivý provensálský styl bydlení si získal statisíce srdcí po celém světě. Především dámy s oblibou zahalují svůj domov do látek s typickými motivy francouzského venkova, ubrusy s prostíráním počínaje a přehozy na postel konče, zkrášlují jej dekorativními polštářky a sáčky s vůní levandule a dalšími krásnými doplňky. Na jednu věc však často zapomínají - na vodovodní baterie. A to je velká škoda, protože jiná baterie než Provence baterie působí v tomto interiéru velmi rušivě, nezávisle na tom, zda se jedná o kuchyni či koupelnu.

retro baterie

Rustikální baterie do kuchyně
Rustikální baterie do kuchyně dokáže provést s interiérem učiněné divy. Tuto mosaznou krasavici pyšnící se povrchovou úpravou provedenou olejem gumovaného bronzu můžete směle zakomponovat nejen do provensálského, ale také do retro stylu bydlení. Během omývání ovoce a zeleniny, oplachování nádobí a rukou oceníte praktickou vytahovací sprchu a přepínání mezi sprchou a perlátorem.
cerna drezova baterie
Baterie, která myslí na děti
Anebo Vás více zaujala její sestra s mramorovými odlesky do měděna? Povrch retro dřezové baterie Antique Marble je nejen krásný, ale také neobyčejně praktický, především z toho důvodu, že na rozdíl od chromu dokáže mistrně krýt vodní skvrny. Neméně praktická je bezpečností kartuš zamezující riziku opaření. Po uzavření vody se totiž páka automaticky otočí do polohy studená, což oceníte především v případě, že máte malé děti.
ddrezova baterie ve stylu provance
Pro více romantiky
Je libo více romantiky? Ještě romantičtější nádech dodá Vaší kuchyni smyslná baterie v povrchové úpravě antický bronz. Na její ladné tvary je radost jen pohledět. Tak proč si ji nepořídit nejen do kuchyně, ale i do koupelny?

rustikalni baterie

Dejte si rustikální sprchu

A v koupelně ještě chvilku zůstaneme. Vedle stylové umyvadlové baterie si můžete dopřát také rustikální sprchu. Retro sprcha v provedení Marble Efekt Bronz nás podobně jako její „dřezo-bateriová“ příbuzná zaujala svou schopností krýt skvrny od vodního kamene a bezpečnostní kartuší.

retro sprcha antique

Ty pravé vodovodní doplňky

Nedopusťte, aby Váš krásný interiér pojatý ve stylu Provence nebo retro rušily nevzhledné či nehodící se baterie. Raději navštivte stránky www.water-fall.cz a www.waterfall-products.cz, kde najdete vodovodní doplňky, které vhodně doplní Vaše bydl
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze